Kökschef/kostekonom till Kost och restauranger

Arbetsbeskrivning

Landstinget Kronoberg är det lilla landstinget med de stora möjligheterna.Vårt fokus är att tillhandahålla en hälso- och sjukvård med god tillgänglighet och hög kvalitet.Vi arbetar för jämställdhet och mångfald och erbjuder en tobaksfri arbetsmiljö.Tillsammans bidrar vi till att nå visionen om ett gott liv i ett livskraftigt län. ARBETSUPPGIFTER Landstingsservice är Landstinget Kronobergs organisation för service till landstingets kärnverksamheter.Medarbetarna utför tjänster inom områden som teknisk service, kostservice, lokalvård, transportservice och tele/it service.Landstingsservice består av ca 350 medarbetare och vår målsättning är att bedriva en effektiv och rationell service med hög kvalitet.Vår målsättning är att utveckla en service av hög kvalitet med kunden i centrum.Vår organisation ska kännetecknas av hög kompetens, engagemang och miljömedvetande.Köksverksamheten på Växjö lasarett omfattar matproduktion, brickdukning samt restauranger.Kostverksamheten inom Landstinget Kronoberg är KRAV-certifeierad.Vi söker en chef till matproduktionen inom kostverksamheten på lasarettet i Växjö.Tillsammans med kunskap om matproduktion i storkök ingår ledarskap och ekonomiuppföljning. Vi förväntar oss att Du i samverkan driver och medverkar i förändrings- och utvecklingsarbetet inom verksamhetsområdet. KVALIFIKATIONER Du skall ha erfarenhet av arbetsledning och ett genuint och passionerat intresse för god mat och service där Du har gästen i centrum.Du skall ha lätt att kommunicera såväl i tal som i skrift. Arbetet kräver att Du är strukturerad och drivande och kan leda förändrings- och utvecklingsarbete. Vi ser gärna att Du har yrkeserfarenhet inom området och att Du har en kostekonom-utbildning eller likartad utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.Körkort är ett krav.

Sammanfattning

Liknande jobb


Pizza chef

21 april 2024

kok och pizzabagare

23 februari 2024

30 januari 2024

25 januari 2024