OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kostservice arbetar för att utveckla en god matkultur hos elever och äldre och att utveckla en flexibel organisation med moderna arbetsmetoder. Vi vill erbjuda en blandad meny av vällagad husmanskost och nya moderna rätter samt ett spännande salladsbord. Skolrestaurangen erbjuder även en näringsriktig frukost.
Arbetsuppgifter:
Teamet du kommer att leda ansvarar för tillagning och servering av ca 1500 skolluncher. I ditt arbete ingår bl a att ansvara för tillagning av mat, personalplanering, inköp, egenkontroll samt administrativt arbete. Du deltar också i skolans matråd.
Kvalifikationer:
Du skall vara utbildad kock, ha dokumenterad arbetserfarenhet från arbetsledning och en god organisationsförmåga samt kompetens för specialkoster. Du ska ha intresse och engagemang för den verksamhet vi bedriver, vara serviceinriktad, ha goda kunskaper i ekonomi, en god kommunikativ förmåga och behärska det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna arbeta under eget ansvar samtidigt som du trivs med samarbete och flexibilitet. Du ska ha en god datorvana. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.