KÖKSLEDARE/KOCK

KÖKSLEDARE/KOCK

Arbetsbeskrivning

KÖKSLEDARE– Som köksledare hos oss är du en av våra viktiga nyckelpersoner & ett ansikte utåt.
Du skall arbeta operativt i köket samt leda övrig personal i kök, sköta varubeställningar, menyplanering, bemanning samt säkerställa kvalitét, ekonomi & övergripande planering för köket.
Till din hjälp har du Andreas, operativ kock/ägare som finns med och bistår & ni har ett nära samarbete.
Du skall ha arbetat som kock, gärna inom ledande befattning och det är meriterande om du arbetat mycket med A la carte.
Du måste gilla tempot i köket, ha ett gott humör och vara problemlösare samt få dina medarbetare att arbeta mot samma mål, nämligen att göra varje ny dag till den bästa, och att alla våra gäster ska lämna restaurangen med känslan av att snart vilja komma tillbaka till oss. Du är en duktig kock som bara kan tänka dig att arbeta på ett seriöst ställe med ambitiösa kollegor, detta hindrar inte oss att ha jädrigt kul på jobbet och njuta av en bra dag med nöjda gäster!
Vårt kök erbjuder alltifrån smörgåsar, sallader, brunch, lunch & A la cartemenyer.
Vår matlagning är relativt enkel men ska hålla absolut toppklass och det är av störst vikt att du brinner för din yrkesroll och att du är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ och att du samtidigt är en lagspelare som har god kommunikationsförmåga.
Som i många kök är det högt tempo och vi ser framför oss att du gillar när det är mycket som händer under organiserade former.
KOCK- Varierande matlagning av riktigt bra råvaror, hög kvalitét på allt som lämnar köket. All mat lagas från grunden och vi tar inga genvägar. Tre nya rätter varje dag till lunch, Lunch A la carte som varierar över säsong. All mat serveras på tallrik. Temakvällar under sommaren med tex grill, skaldjur, riktigt bra Burgare, Brunch, och A la carte därtill.
Som du säkert förstår så måste detta utföras av ett gott gäng personer med kunskap & ambitionsnivå. Ett uttjatat ord som ”högt tempo”, men ja, du måste gilla det för här går det undan och här är mycket gäster under kort tid på lunchen, men vi stressar inte för det.
Vi koncentrerar oss när det gäller, sen garvar vi ihop efter det…
Mat & Möten är en av Båstads absolut mest välbesökta restauranger med mängder av stamgäster, men vi möter också hela tiden nya gäster.
Mat & Möten finns sedan många år tillbaka med verksamhet på anrika Båstad Golfklubb i Boarp.
En mycket välskött och renommerad golfanläggning där vi & vårt team kan stoltsera med att av många golfgäster anses som en av de främsta i Sverige gällande högklassigt utbud, service och välkomnande miljö.
Vi har öppet veckans alla dagar från tidig morgon med frukost & fika, välbesökta luncher med högt tempo och eftermiddagar samt kvällar med middagsbeställningar, a la carte & cateringuppdrag runt om på Bjärehalvön.

Kontaktpersoner på detta företaget

Kökschef/Ägare Andreas Jönsson
043173124 0730944488

Sammanfattning

  • Arbetsplats: MAT & MÖTEN I BÅSTAD AB BÅSTAD
  • 3 platser
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 februari 2022
  • Ansök senast: 31 mars 2022

Besöksadress

BOARPSVÄGEN 212
BÅSTAD

Postadress

Box 1037
BÅSTAD, 26921

Liknande jobb


Kock

Kock

14 juni 2024

Kock

Kock

14 juni 2024

Kock - Stockholm

Kock - Stockholm

14 juni 2024