Köksmästare

Arbetsbeskrivning

Hotellkedjan Scandic har för närvarande cirka 150 hotell med verksamhet i tio länder.Företaget ägs av EQT och har omkring 6 500 medarbetare, varav drygt hälften är lokaliserade i Sverige.Just nu befinner sig Scandic i en starkt expansiv fas med målsättning att inom de kommande åren öka antalet hotell i Norden, Ryssland, Nord- och Östeuropa.Vill även du vara med på vår dynamiska resa och göra Scandic till en av Europas främsta hotelloperatörer?! [ Scandic Infra City är ett av Nordens största konferens- och mässhotell.[Vi arrangerar fester, event, mässor[och banketter samt high tech konferenser. Vår verksamhet består förutom av ovanstående av hotellets restaurang Flavours och Atrium bar.[ Köksmästare till Scandic InfraCity Vi söker en köksmästare Som köksmästare på Scandic InfraCity är du ansvarig för en av Scandic störts f&b kök.Du har produktionsansvar för, konferensfika, konferenslunch, bankettmiddagar, ala carte restaurang och bar.Du har ett genuint intresse för våra gäster med målsättning att ge dem bästa tänkbara service.Du är kreativ, har en positiv inställning, är stresstålig och då våran verksamhet är varierande är flexibilitet mycket viktigt.Du ska ha jobbar minst 5 år som köksmästare.Du ska ha erfarenhet av ala carte, konferens och banketter, där vikten ligger på storbankett drift.Som köksmästare är du budget och resultat ansvarig för din avdelning mot hotellet.Köksteamet består av ca 10 medarbetare, så vikt läggs på att du är en bra ledare och chef som kan motivera och inspirera dina medarbetare.Det är viktigt att du förstår kökets roll i hotellets verksamhet och vikten av ett fungerande samarbete med övriga avdelningar.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandic Infra city
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 18 december 2008
  • Ansök senast: 15 januari 2009

Liknande jobb


2 februari 2023

Driftschef till Stadshusrestauranger i Stockholms stadshus

Driftschef till Stadshusrestauranger i Stockholms stadshus

15 augusti 2022

Köksmästare

16 november 2010

Platschef

24 mars 2021