OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Köksmedarbetaren (Biffbossen) ansvarar för att den mat som serveras alltid håller hög kvalitet samt att Jensen's Böfhus höga krav på vikt, smak och färdigt utseende efterlevs.
Han/Hon skall kontrollera alla varor som mottages i restaurangen och svara för att matvarorna behandlas ordentligt och används optimalt.
Biffbossens sinne för kvalitet är helt avgörande för hur våra gäster upplever
Av Biffbossen förväntas också att han aktivt bidrar till ett bra samarbete och en god umgängeston bland medarbetarna - både i kök och i restaurang.
Välkommen att kontakta oss för en intervju.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jen Scheffel
0733 43 40 38
Chefsjuksköterska Ulrika Ehrström
070-167 14 52
Liv Hedström
Ulrika Holmgren
0856215919
Torbjörn Fröjd, arbetsledare
0708-790108
Lars Lantz, enhetschef
08-53536575
Chefsjuksköterska Nina Markholm Nordgren
073-966 18 97
Vårdförbundet Clary Marqvardt
08-517 720 93
Verksamhetschef Marianne van Rooijen
073-966 08 63
ST-chef Sofie Graner
070-684 92 39