Köksmedarbetare till Jensen's Bfhus i Västerås

Arbetsbeskrivning

Biffboff: Biffbossen ansvarar för att den mat som serveras alltid håller hög kvalitet samt att Jensen's Bfhus höga krav på vikt, smak och färdigt utseende efterlevs. Biffbossen ska kontrollera alla varor som mottages i restaurangen och svara för att matvarorna behandlas ordentligt och används optimalt. Biffbossens sinne för kvalitet är helt avgörande för hur våra gäster upplever vår jämna och höga kvalitet - oavsett om de besöker restaurangen på Vasagatan i Stockholm eller den trivsamma uteserveringen Södra Förstadsgatan i Malmö. Biffbossen huvudsakliga arbetsuppgifter är att grilla biffar, tillreda enklare rätter såsom sallader samt dressa maten på ett aptitligt och konceptenligt sätt innan den går ut till gästen. Av Biffbossen förväntas också att han/hon aktivt bidrar till ett bra samarbete och en god umgängeston bland medarbetarna - både i kök och i restaurang. Ett absolut krav är att du ska kunna jobba helger och kvällar eftersom en stor del av tjänsten kommer ligga under dessa tider, dock förekommer det självklart även lunchpass. I övrigt bör det förtydligas att vi tidvis har vi ett mycket högt tempo på våra restauranger så det gäller att vara stresstålig och beredd att arbeta hårt och snabbt när det krävs. Goda chans till avancemang finns då vi löpande utbildar nya ledare till våra restauranger runtom i Sverige. Vi har kollektivavtal med HRF och Unionen.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: jensens böfhus AB
  • 3 platser
  • Deltid
  • Publicerat: 24 juni 2009
  • Ansök senast: 24 juli 2009

Liknande jobb

Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010