Köksmedarbetare/Kock

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifter
Prep och matlagning för luncher och a la carte samt frukosthantering.
Utbildning/Erfarenhet/kunskaper
Yrkesutbildning med arbets erfarenhet. Kunskaper i livsmedelshantering och hygien krav. Kunskaper i samt kunna hantera köksekonomi.
God svenska och grundläggande datakunskaper.

Kontaktpersoner på detta företaget

Front office manager Anna Suzuki
031-750 19 00
Housekeepingchef Maria Persson
031-7501900

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Quality Hotel Winn
  • 3 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 17 mars 2010
  • Ansök senast: 26 mars 2010

Besöksadress

Gamla Tingstadsgatan 1
None

Postadress

Box 8764
GÖTEBORG, 40276

Liknande jobb

Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010