Kökspersonal

Arbetsbeskrivning

Exempel på kunder är Volvo, Scania, Ford, Daimler, Chrysler och ITT Flygt.Företaget som har verksamhet i Forsheda och på Öland omsätter ca 400 MSEK och har 350 anställda. Personalrestaurangen, F-baren serverar dagligen frukost och lunch för interna och externa gäster.Rätterna vi serverar är till största delen svensk husmanskost men också exotiska rätter. Arbetsuppgifter består av kallkök, varmkök, kassaservice diskning samt städning.Utbildning, erfarenheter och kunskapskrav: - 3 årig gymnasieutbildning i storkök eller restauranglinje - Hygienutbildning - Praktik i storkök - Kall och varm beredning i storkök - Kassavana är meriterande men inte något krav Personliga egenskaper: - Noggrann, självgående och utåtriktad - Lätt för att anpassa sig mot arbetskamrater och kunder - Initiativtagande och flexibel För rätt person kan vi erbjuda stimulerande utmaningar i en dynamisk verksamhet Tjänstens omfattning är 95% deltid

Sammanfattning

Liknande jobb

Pizzabagare

17 maj 2006

Byggnadsarbetare

22 maj 2006

Lärare i SO

22 maj 2006

Lärare Hkk åk 5-9

22 maj 2006