Kökspersonal till restaurang i Åhus

Kökspersonal till restaurang i Åhus

Arbetsbeskrivning

Restaurang Pråmen är en flytande restaurang som ligger i Åhus hamn.
Här finns en glassbar och en restaurang. Restaurangen är öppen från förmiddag till sen kväll och serverar allt från lättare rätter och lunch till a la carte.
Vi öppnar till påsk och har öppet till mitten på september.


Kock/kallskänka:
Vi söker dig som har erfarenhet av restaurangbranschen och köksarbete.
På restaurang Pråmen finns en enklare meny med hamburgare, sallader, smörgåsar m.m. som serveras hela dagen.
På kvällarna har vi även en la carte-meny med förrätter, huvudrätter och desserter.
Här är tempot högt och det är framförallt väldigt intensivt under sommarens stora semesterveckor.
Det är viktigt att du är stresstålig och kan arbeta i högt tempo. Du ska även kunna arbeta självständigt och ha öga för vad som behöver göras och kunna prioritera och hålla flera bollar i luften.
Du ska kunna samarbeta och vara en del av en grupp.


Flytande svenska i tal.
Arbetet innebär rullande schema och helgarbete.


Arbetsperioden sträcker sig från juni till och med augusti, men kan även innebära visst arbete såväl innan som efter.
Vi behöver även 2 kockar som kan arbeta från påsk till mitten på september och som kan ta ett större ansvar i köket. Här är erfarenhet som kock ett måste.
Du ska ha fyllt 18 år och ha möjlighet att arbeta hela sommaren.
Du kan läsa mera om oss på vår hemsida: www.pramen.net

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sill & Glasspråmen i Åhus AB Åhus
  • 4 platser
  • 3 månader – upp till 6 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 februari 2025
  • Ansök senast: 28 mars 2025

Postadress

Gamla Skeppsbron
Åhus, 29631

Liknande jobb


Grillkock

30 april 2010

10 maj 2010

KOCK

7 maj 2010

30 september 2010