Konferens och serveringskoordinator

Konferens och serveringskoordinator

Arbetsbeskrivning

Svenska kyrkan i Falun söker
Konferens och serveringskoordinator 100%
Ref nr 2020-05
Falu pastorat består av fem församlingar – Falu Kristine, Stora Kopparberg, Aspeboda, Grycksbo och Vika-Hosjö – uppdelat på två distrikt, ca 32 000 medlemmar, som mest sommartid ca 120 anställda.

Falu pastorat har en omfattande serverings- och konferensverksamhet. Verksamheten sker såväl internt som externt. Våra kök servar vår egen verksamhet med olika typer av förtäring, servering i samband med minnesstunder vid begravningar och vid dagkonferenser som förläggs i våra lokaler. Vi vill utveckla denna viktiga verksamhet med målsättning att spetsa vår service ytterligare och att bli en än mer attraktiv plats för dagkonferenser. Utvecklingsarbetet är påbörjat och på sikt kommer verksamheten att organiseras i ett aktiebolag. I utvecklingsarbetet samarbetar vi med en konsult som varit med och utvecklat Stadsmissionen. För oss är det väsentligt att verksamheten kombinerar ett affärsmässigt perspektiv med en diakonal/social profil. Vi är engagerade i arbetsmarknadsprojekt där våra kök är en central del. Just nu arbetar vi med att genomföra miljödiplomering som du kommer arbeta aktivt med.
Vi söker nu en konferens och serveringskoordinator som kan samordna och vara drivande i vårt utvecklingsarbete och i det operativa arbetet.
Arbetsuppgifter:
Samordna servering och konferensverksamhet
Helg- och kvällstjänstgöring kan förekomma
Sälja och marknadsföra dagkonferenser
Driva kvalitativ utveckling av servering och service.
Vara chefer behjälplig med bemanning vid arrangemang
Att tillsammans med kollegor servera och serva konferenser och andra arrangemang
Utbildning och erfarenhet:
Du har utbildning och erfarenhet inom kök, hotell/konferens. Vi ser gärna att du har ledningserfarenhet och grundläggande kunskaper om ekonomi och försäljning.
Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Du är mycket serviceinriktad och brinner för kvalitet. Du inser vikten av att arbeta affärsinriktat och vill kombinera detta med en diakonal/social profil. Du ska vara strukturerad med förmåga att organisera och planera. Det är viktigt att du är utåtriktad och har lätt för att samarbeta med andra. Du behöver vara en person som kan inspirera och har förmåga att få andra med dig.
Du måste vara medlem i Svenska kyrkan och dela Svenska kyrkans värderingar, med en insikt om att serveringsverksamheten är en viktig del i Svenska kyrkans uppdrag.
För tjänsten krävs att du har körkort.
För tjänsten gäller löne- och anställningsvillkor i enlighet med svenska
kyrkans kollektivavtal. Ange löneanspråk i Din ansökan.

Ansökan med angivande av ref.nr 2020-05 och löneanspråk skall inkomma senast 2020-03-03.
Anställningsintervjuer kommer att hållas den 9 och 16 mars.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jen Scheffel
0733 43 40 38
Chefsjuksköterska Ulrika Ehrström
070-167 14 52
Liv Hedström

Ulrika Holmgren
0856215919
Torbjörn Fröjd, arbetsledare
0708-790108
Lars Lantz, enhetschef
08-53536575
Chefsjuksköterska Nina Markholm Nordgren
073-966 18 97
Vårdförbundet Clary Marqvardt
08-517 720 93
Verksamhetschef Marianne van Rooijen
073-966 08 63
ST-chef Sofie Graner
070-684 92 39

Sammanfattning

  • Arbetsplats: 7-Eleven
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 19 februari 2020
  • Ansök senast: 3 mars 2020

Besöksadress

Sturegatan 56
STOCKHOLM

Postadress

Sturegatan 56
STOCKHOLM, 11456

Liknande jobb


Sushi Kock Sökes

16 maj 2024

FRUKOSTKOCK/KALLSKÄNKA

FRUKOSTKOCK/KALLSKÄNKA

16 maj 2024

16 maj 2024