Kost och restauranger söker tydlig och modig avdelningschef

Kost och restauranger söker tydlig och modig avdelningschef

Arbetsbeskrivning

En av avdelningscheferna har bestämt sig för att flytta tillbaka till sin hemstad Göteborg efter många år i Region Kronoberg. Därför söker vi efter en avdelningschef till måltidsverksamheten på lasarettet i Växjö.
Vill du vara en del av en arbetsgrupp där arbetet präglas av hållbar och hög kvalitet med kunden i centrum? Då ska du söka dig till oss!

Kost och restauranger är organiserade inom regionservice i Region Kronoberg.
Verksamheten ansvarar för måltider och driver tillagningskök i Ljungby och Växjö för patientmåltider, personalrestauranger, kaffeservice samt intern catering.
Inom verksamheten arbetar ca 90 medarbetare och svarar för ca 600 000 måltider per år.
Region Kronobergs restauranger är KRAV-certifierade och serverar hållbara måltider som tillagats med stor andel ekologiska livsmedel. Måltidsverksamheten inom Region Kronoberg är KRAV-certifierade.

Region Kronobergs chefer är modiga och motiverade ledare - helhet, tillit och tydlighet. I din ledarroll har du förmågan att se till helheten och skapa förståelse genom att förmedla sammanhanget. Du vill utveckla din verksamhet, dina medarbetare och ditt eget ledarskap.

I Region Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".


ARBETSUPPGIFTER
Som avdelningschef för kost och restauranger är du en viktig del i utvecklingen av verksamheten. Du kommer ingå i ledningsgruppen.

Dina arbetsuppgifter som avdelningschef är att leda och utveckla avdelningen och dina medarbetare mot uppsatta mål. Du ansvarar för ekonomi, arbetsmiljö och personal.
Du kommer att leda och fördela arbetet för dina medarbetare samt ha ett tätt samarbete med dina kollegor.

För ett år sedan startade vi upp ett nytt kostdata program Matilda. I samband med uppstarten skapar vi möjligheter för vården att arbeta personcentrerat med måltiden till patienten. Detta arbete är en pågående process som du kommer vara med och fortsätta utveckla.

Du främjar en kultur som stödjer Region Kronobergs värdegrund; respekt för människan. Du strävar efter ett kommunikativt ledarskap och är tillgänglig för dina medarbetare. Kan och/eller har intresse för arbete med gruppers utveckling.

Vi erbjuder dig:
• En stor möjlighet att påverka, utveckla och bygga upp verksamheten
• Interna och externa chefsutbildningar
• Ett omfattande introduktionsprogram för dig som ny chef i Region Kronoberg

Läs mer om våra förmåner här: https://www.regionkronoberg.se/jobb-och-utbildning/formaner/


KVALIFIKATIONER
För att du ska trivas och lyckas i rollen söker vi dig som tycker om att arbeta operativt och strategiskt. Du söker nya perspektiv och idéer för att stimulera innovation och förändring, allt för att få nöjda gäster/patienter.

Vi söker vi dig som:

- Drivande i förändrings och utvecklingsarbete.
- Tvekar inte att anta utmaningar och förmedlar energi i kommunikationen
mellan medarbetare och kollegor
- Har en hög målsättning och skapar motivation hos dina medarbetare
- Ser vikten av att samarbeta och att skapa goda relationer
- Är medveten om dina styrkor och svagheter
- Uppmärksammar och tar tag i olösta problem
- Genererar innovativa idéer och lösningar
- Trivs i en miljö med varierande tempo

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning t.ex kostekonom/kostvetare och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande med kunskap och har arbetat i kostdataprogrammet Matilda.

Goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift.

Chefserfarenhet krävs för tjänsten.

Vi tillämpar personlighet- och problemlösningstester som underlag till urvalet och som tillsammans med CV (erfarenhet, utbildning) avgör vilka som går vidare i processen.

ÖVRIGT
Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771-693 693.

Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen. För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen.

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Kontaktpersoner på detta företaget

Avdelningschef Tony Söderena
0470-58 93 04
Verksamhetschef Johan Olehn
0470-58 93 21
Avdelningschef Göran Brentel
0470-58 77 72
Avdelningschef Mikael Ahlgrimm
0470-58 31 08
HR-specialist Elin Nellmo
0470-58 85 24
Avdelningschef Gunilla Löf
0470-58 86 25, 0709-673106
Avdelningschef Daniel Arsunan
0470-58 70 80, 0767-207 980
avdelningschef Linda Svensson
0470-58 71 85
Avd.chef Patienttransporter och förrådsservice Lina Tibbelin
0470-58 20 50
Verksamhetschef Doris Johansson
0470-587738

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Region Kronoberg, Regionservice
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 6 maj 2022
  • Ansök senast: 26 maj 2022

Besöksadress

Nygatan 20 VÄXJÖ
None

Postadress

Nygatan 20
VÄXJÖ, 35188

Liknande jobb


South indian cook

15 maj 2024

Nya Carnegiebryggeriet letar efter sin nya Kökschef!

14 maj 2024

Restaurang Bolaget söker Kökschef

Restaurang Bolaget söker Kökschef

14 maj 2024

Enhetschef Måltid

Enhetschef Måltid

6 maj 2024