OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gunnared i nordöstra Göteborg är en ung, mångkulturell och framtidsinriktad stadsdel med ca 23 000 invånare och runt 1 800 anställda. Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, fritid, kultur, individ- och familjeomsorg, introduktionsverksamhet för nyanlända samt omsorg om äldre och funktionshindrade. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara enhetschef för en nyorganiserad kostenhet som producerar mat till stadsdelens alla skolor, vissa förskolor, äldreomsorgen och boenden inom funktionshinder. Enheten producerar mat i åtta olika tillagningskök. Arbetet innebär ansvar för verksamhet, budget och personal. Enheten har ett 50-tal medarbetare, producerar över 4 000 måltider per dag och omsätter ca 20 milj kr per år. Vi har höga ambitioner och den nya kostenheten skall leda till ökad kvalitet på maten, en ökad andel miljömåltider samt samordningsvinster bland annat genom en utvecklad matsedelsplanering. Gunnared ingår som pilot i Göteborgs stads spännande kvalitetsprojekt Måltid Göteborg. Syftet är att utveckla måltiderna så att de är goda, nyttiga och lustfyllda - lagade och serverade av kunnig och serviceinriktad personal. KVALIFIKATIONER Du är kostekonom, eller har annan utbildning som bedöms likvärdig. Du har en bred branschkunskap, med minst fem års erfarenhet av professionell matlagning, från minst två olika jobb, gärna något som gett kommersiell erfarenhet. Du har kunskap om produkt- och kvalitetsutveckling, processteknik, samt logistik för produktion och distribution. Du är kreativ när det gäller att utveckla recepturer och menyprogram. Du är en tydlig och god kommunikatör, du är lyhörd, utåtriktad, drivande och förändringsorienterad, med god analytisk förmåga samt med en helhetssyn på verksamheten.