Kostchef

Arbetsbeskrivning

ARBETSUPPGIFTER Skolmåltiderna består av ett produktionskök som producerar ca 2100 portioner dagligen samt mottagningskök i kommunens skolor och förskolor. Planera, leda och följa upp det dagliga arbetet, - Vara arbetsledare för kökens personal - Se till att gällande verksamhetsmål förankras och efterlevs, - Övergripande ansvar för kökens egenkontroll och efterlevandet av livsmedelslagstiftningen i köken KVALIFIKATIONER Kvalifikationer Vi söker dig som: - är utbildad kostekonom eller har motsvarande utbildning/erfarenhet - har ledarerfarenhet inom verksamhetsområdet - kan kommunicera, vägleda och stimulera medarbetare till utveckling.- är väl insatt och informerad om utvecklingen inom kost och näringsfrågor - är kunnig och uppdaterad på livsmedelslagstiftning samt övriga lagar och förordningar - har en hög samarbetsförmåga - har förmåga att driva kostverksamhet på ett kostnadseffektivt sätt

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Vårgårda kommun,
  • 1 plats
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 21 juli 2008
  • Ansök senast: 31 augusti 2008

Liknande jobb


Kostchef, Kostservice Mora

13 april 2010

Enhetschef

11 januari 2010

Kostchef

16 januari 2010

Kostchef

20 september 2010