OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Lunds kommun har samlat alla tillagningskök inom skola och äldreomsorg i en gemensam organisation, Måltidsservice, som tillhör Serviceförvaltningen. Måltidsservice uppdrag är att tillaga och leverera måltider till skolor och äldreboende, dagligen produceras ca 18 000 lunchmåltider. Måltidsservice omfattar 120 medarbetare och omsätter ca 95 miljoner kronor per år. Verksamheten är indelad i fem områden innehållande två till fyra tillagningskök som bygger på en geografisk och logistisk indelning. Inom varje område är en områdeschef fullt ansvarig för verksamhet, arbetsledning, arbetsmiljöarbetet och ekonomi. I respektive tillagningskök finns en produktionsledare som medverkar och leder den dagliga verksamheten. I staben för Måltidsservice finns en affärsområdeschef och en kvalitets- och utvecklingsledare. Områdescheferna tillsammans med kvalitets- och utvecklingsledaren lyder under affärsområdeschefen och ingår i Måltidsservice ledningsgrupp där samordning för hela Måltidsservice sker. Nuvarande befattningshavare har fått nytt arbete och Måltidsservice rekryterar en ny medarbetare som: Kvalitets- och utvecklingsledare ref nr 07/10 Arbetsuppgifter: Kvalitets- och utvecklingsledaren skall tillsammans med affärsområdeschefen leda det övergripande arbetet för hela Måltidsservice med speciell inriktning på kvalitets och utvecklingsfrågor såsom matsedlar, kostdataprogram, receptur, näringsvärdeberäkningar, ekonomifrågor och utbildningsfrågor. Arbetet innebär också att vara en sammanhållande länk och samverka, se alla frågor ut ett helhetsperspektiv, arbeta självständigt, sprida information, entusiasmera, lösa eventuella problem och konflikter, skapa arbetsglädje och utveckla måltidsservice. Kvalifikationer: Kvalitets- och utvecklingsledaren skall ha kostekonom eller likvärdig utbildning samt erfarenhet från arbete inom storkök gärna i ledande befattning. Stor vikt lägges vid personliga egenskaper såsom känsla för service, kvalite och kundrelationer, livsmedelskunskaper, kostdatakunskaper, specialkompetens, flexibilitet, stresstålighet, förändringsbenägenhet, samarbetsförmåga, organisationsförmåga, ledareförmåga samt förmågan att se Måltidsservices helhet och hitta optimala lösningar.