Kvalitetsingenjör till Jakobsdals Charkuteri AB i Göteborg

Kvalitetsingenjör till Jakobsdals Charkuteri AB i Göteborg

Arbetsbeskrivning

”Sedan 1936 har Sverige fått njuta av Jakobsdals charkdelikatesser. Om du har en stort kunnande inom livsmedelsteknologi och en fallenhet för problemlösning kan du bli en nyckelspelare i arbetet med att utveckla vårt kvalitets- och livsmedelsäkerhetsarbete.”
För vår uppdragsgivare, Jakobsdals Charkuteri AB, söker vi en nyfiken och samarbetsinriktad Kvalitetsingenjör som vill och kan ta ansvar för att utveckla och upprätthålla företagets kvalitetsarbete. Du erbjuds ett utvecklande och stimulerande arbete där du har stora möjligheter att påverka både din egen och företagets utveckling. Tjänsten är placerad från företagets kontor & charkuterifabrik i Göteborg och är en tills vidaretjänst på heltid. Tillträde sker efter överenskommelse.
Om rollen som Kvalitetsingenjör
Jakobsdals Charkuteri befinner sig på en positiv förändringsresa där satsning på kvalitet och förädling i alla delar av verksamheten ligger till grund för framgång och lönsamhet. Rollen som kvalitetsingenjör är bred och innehåller både ett strategiskt och operativt ansvar med fokus på produktion. Bland dina ansvarsuppgifter ingår:
Utveckla, koordinera och upprätthålla system och verktyg för styrning mot företagets kvalitets- och miljömål.
Driva systematiskt förbättringsarbete samt initiera och medverka i större process- och förbättringsprojekt i samarbete med Produktion och Produktutveckling.
Aktivt och operativt driva Jakobsdals förbättringsarbete inom kvalitet, miljö och hygien tillsammans med alla medarbetare i företaget samt arbeta för medarbetarinvolvering och utbildning.
Utföra interna och externa revisioner. Bedöma och värdera råvaru-, ingrediens- och förpackningsleverantörer.
Ansvar för bevakning och efterlevnad av aktuell livsmedels- och miljölagstiftning samt Säkerställa att kvalitetsledningssystemet är effektivt och uppfyller krav från standarder.
Rollen har inget personalansvar idag och du rapporterar till Produktionschef som du kommer arbeta mycket nära med.

Mer information om ansvars- och arbetsuppgifter i den dagliga driften och dina befogenheter får du om du går vidare i rekryteringsprocessen.
Vem är du?
Du motiveras av operativt och produktionsnära samarbete samtidigt som du gillar att driva långsiktig utveckling av dina ansvarsområden.
Du har god förmåga att samarbeta och du kan pedagogiskt kommunicera lätt på alla nivåer för att skapa ett målinriktat och positivt arbete. Du får alla att förstå vikten av att göra rätt.
Du är en analytisk problemlösare och skicklig på att driva förändringar och förbättringsarbete på ett engagerat och framgångsrikt sätt.
Som person är du trygg, strukturerad, drivande och självgående.
Du har förmågan att omsätta dina teoretiska kunskaper i praktiken och göra bedömningar, fatta beslut och ställa krav på verksamheten inom produktkvalitet, livsmedelssäkerhet och hygien.
Självklart har du också ett genuint intresse för naturvetenskap och livsmedelsteknik.

Dina kvalifikationer:
Du har högskoleutbildning med livsmedelsinriktning på lägst kandidatnivå. Du kanske är i början av din karriär och skaffat dig erfarenhet av liknande roller inom främst livsmedelsindustrin där du arbetat med operativt kvalitetssäkringsarbete.
Meriterande är om du erfarenhet av implementering och uppföljning av krav från standarder, kunder och myndigheter/lagstiftning samt att du har genomfört och följt upp revisioner och inspektioner.
Vi söker dig som har genuint intresse av att utveckla dig själv inom yrket och driva ständiga förbättringar inom produktkvalitet.
Du har god IT/datorvana och kan uttrycka dig både skriftligen och muntligen på svenska och engelska.

Vad kan Jakobsdals Charkuteri erbjuda dig?
Företaget är en modern och attraktiv arbetsgivare som vill framåt. Du erbjuds ett utvecklande och ansvarsfullt arbete där du själv kan påverka resultatet. Du kommer till en inkluderande arbetsplats med positiv familjär företagskultur och där lösningsorienterande samarbeten prioriteras. Lön och övriga villkor är marknadsmässiga.
Om Jakobsdals Charkuteri
Jakobsdals Charkuteri är ett framgångsrikt familjeföretag i Göteborg som älskas av hela Sverige för sina omtyckta charkprodukter. Företaget startades redan 1936 och idag hittar du deras välkända varumärken såsom Mor Matilda, Bror Jakob och Haga Petter i snart sagt alla livsmedelsbutiker och delikatessdiskar. Verksamhet bygger på att leda utvecklingen inom hantverksmässigt tillverkade charkdelikatesser samt leverera inspiration, smakupplevelser och matglädje utöver det vanliga. Företagets drivs av innovation och nytänkande och man söker ständigt nya sätt att förädla sitt hantverk. I allt man gör.
Jakobsdals Charkuteri charkdelikatesser är av högsta kvalitet och baserade på svenska råvaror. Med det har man har vunnit många guldmedajer i Chark-SM. Företaget har huvudkontor och produktion i Göteborg, regionkontor i Stockholm och Hässleholm samt externt lager i Agnesberg. Antalet anställda är ca 100 medarbetare och omsättningen är drygt 300 mkr. Läs mer om företaget på: www.jakobsdals.se

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jakobsdals Charkuteri AB GÖTEBORG
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 september 2023
  • Ansök senast: 15 oktober 2023

Postadress

Slakthuset
GÖTEBORG, 41502

Liknande jobb


27 februari 2024

PRODUCT AND REGULATORY AFFAIRS MANAGER

23 januari 2024

Forskare inom Fermentering och Livsmedelsbioteknik på RISE

Forskare inom Fermentering och Livsmedelsbioteknik på RISE

15 december 2023

29 november 2023