OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Borlänge/Säter gymnasieskola erbjuder elever ett varierat och brett utbud av såväl studieförberedande som yrkesförberedande utbildningar för att tillgodose olika intressen och behov. Gymnasieutbildningen skall förbereda eleven för rollen som samhällsmedborgare och för fortsatta studier och/eller arbete. Verksamheten skall utmärkas av en fortgående utveckling där såväl elever som ledning och personal utmanas till ett kontinuerligt lärande. Arbetsmiljön i skolan ska präglas av trygghet, delaktighet, flexibilitet och alltid ha eleven och elevens lärande i centrum. ARBETS- OCH ARBETSPLATSUPPGIFTER Tillsammans med arbetslagen, planera och genomföra utbildning för elever inom Livsmedelsprogrammet. kött-, chark- och färskvaruhantering. Även kurser i Hygien, Näringslära och Data ingår. KVALIFIKATIONER I första hand lärarutbildning som överensstämmer med tjänsten. I andra hand motsvarande kompetens. Erfarenhet av Färskavaruhantering, kallkök, varmkök samt kunskap om, kött och chark är meriterande. Teoretiska inslag i arbetet ingår med kurser i Hygien, Näringslära och data. God förmåga att samarbeta med övriga lärare, mot gemensamma programmål. Förmåga att tillsammans med elever planera för flexibla arbetssätt som stimulerar lärande, samt analysera och utvärdera arbetet. Positiv till användandet av IT i undervisningen.