Liseberg Grand Curiosa Hotel söker Pastry chef

Arbetsbeskrivning

Liseberg Grand Curiosa Hotel öppnar våren 2023 och kommer tillsammans med vattenvärlden Liseberg Oceana, (öppnar 2024), skapa en helt ny plattform för våra gäster, varumärket Liseberg och för nya besöksanledningar till staden Göteborg.

Det är nu dags att fokusera på projektets pre-opening-fas samt driftsättning. För Liseberg Grand Curiosa Hotel innebär det att vi behöver utöka den grupp av nyckelspelare som tillsammans bidrar till Lisebergs största satsning någonsin. Nu söker vi dig som vill bidra till att forma gästernas hotellupplevelse! 

Stig in genom dörrarna till ett magiskt hotell som väcker nyfikenhet och äventyrslust med kuriositeter, knasigheter och märkvärdigheter i varje hörn!

Ett hotell som längtar efter att få skapa ännu mer magi tillsammans med just dig. Ett hotell som ser service som ett sant trolleritrick. Ett hotell som söker sådana människor som du. Du som älskar att skapa magiska upplevelser för våra gäster – och dina arbetskompisar. Det här är ditt hotell, din arbetsplats.

Just nu har vi fullt fokus på att förbereda för öppning av vårt underbara hotell! Nu söker vi dig som med positivitet och nyfikenhet vill ta dig an nya utmaningar som kock på någon av hotellets restauranger- är du den vi söker?

Arbetsuppgifter
På Liseberg Grand Curiosa Hotell kommer vi ha ett varierat och spännande utbud i matväg, och våra restauranger ska erbjuda något för alla behov och smaker- inte minst inom Pastry! För vad är väl ett magiskt hotell utan fantastiska bakverk, himmelska desserter och söta överraskningar? Du och dina kollegor har full koll på det kreativa skapandet i vårt Pastrykök, låt det vattnas i mun av osannolika kombinationer och nya upplevelser!

Vem är du?
Vi söker dig som genomgått en bageri- och konditoriutbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket bagare/konditor. Du har god hygienkännedom och ett öga som ser till att våra miljöer är fina, rena och fräscha. 

Personliga egenskaper
För att trivas hos oss brukar personliga egenskaper som att vara prestigelös, positiv och nyfiken på människor vara till god hjälp. Samarbetsförmåga, struktur, kreativitet och god kommunikationsförmåga är andra faktorer som brukar leda till framgång i vår företagskultur. Om du känner arbetsglädje och stolthet efter en intensiv och varierande arbetsdag- ja då tror vi att du kommer älska att jobba som Pastry chef på Liseberg Grand Curiosa Hotel!

Villkor
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillsättning enligt överenskommelse. Arbetstiden är främst förlagd under tidigmorgon och dagtid, men påverkas av verksamhetens öppettider vilket betyder att du även kommer att arbeta helger. Tjänsten ligger under HRF:s avtalsområde.

Vi rekryterar löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi tar därför tacksamt emot din ansökan så snart som möjligt, senast den 31 december. Varmt välkommen att söka!

Vi ser gärna sökanden med olika bakgrund och erfarenheter då vi strävar mot en bred representation i organisationen.

Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor om tjänsten till Lisebergs rekrytering på:

jobb.grandcuriosa@liseberg.se alt. 031 766 86 14

Läs gärna mer om vår spännande utökning av Liseberg här: https://www.liseberg.se/grandcuriosa

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Liseberg AB
  • 4 platser
  • Tills vidare
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 december 2022
  • Ansök senast: 31 december 2022

Liknande jobb


2 maj 2024

Hantverksbagare

Hantverksbagare

2 maj 2024

Konditor/Bagare

Konditor/Bagare

2 maj 2024

30 april 2024