Livsmedelsarbetare

Livsmedelsarbetare

Arbetsbeskrivning

AB Jakobsdals Charkuteri är ett familjeföretag från Göteborg. Vår resa började 1936 när farfar Agnar och farmor Inga Pettersson öppnade dörren till Haga Charkuteri i Göteborg. Kunder skulle med tiden komma i en allt stridare ström för att ta del av farfars charkuterier. Och det fanns alltid plats för samtal – om vädret, livet i Haga och lite allt möjligt. Redan där och då föddes omsorgen om våra kunder och hantverket. Mycket är annorlunda idag, men i hjärtat står vi fortfarande bakom charkdisken. Vi lyssnar ödmjukt, berättar om vårt hantverk och bjuder folk på det lilla extra. Allt för att du ska få en godare upplevelse av svenska charkuterier – tillagade enligt fina traditioner där vi sätter den svenska smakupplevelsen främst. Vi växer för framtiden utan att tappa greppet om våra rötter och grundvärderingar. Idag omsätter vi ca 300 MSEK och är 100 anställda.

Vi söker omgående medarbetare till vår produktion i Göteborg fram till v.50. Du kommer att ingå i ett team där du med din kompetens skall bidra med att säkerställa utleverans till våra kunder.
Vi söker personer som kan arbeta heltid/deltid med skiftande arbetstider förlagda under dag/kväll och helg kl 06:00-23:30.

Arbetsinnehåll
Medverka i arbetet inom Hälsa, Miljö, Säkerhet.
Både i grupp och självständigt medverka till att produktion utförs enligt gällande rutiner och regelverk.
Både i grupp och självständigt medverka till att leveranssäkerheten upprätthålls.
I arbetet ingår att rotera mellan positionerna på din avdelning samt mellan avdelningarna.
Vara delaktig i att hitta förbättringar på avdelningen.



Kompetensprofil
Du är van att använda datorn som ett verktyg i ditt arbete och behärskar svenska i tal och skrift på gymnasienivå.

Meriterande kunskaper
Tidigare erfarenhet av produktion eller livsmedel.
Datakunskap främst Excel.
Truckkort och erfarenhet av truckkörning.



Personliga egenskaper
Att det råder högt tempo under den här perioden är inget hinder för dig. Vår produktion är indelad i olika avdelningar där vi tar emot råvaror, tillbereder våra charkuterier, skivar vid maskinlinjer, paketerar, plockar och förbereder för transport ut till kund. Produktion sker i kyld miljö och du får därför inte ha några bekymmer med att arbeta i kyla. Du vågar ta ansvar och ser möjligheter i vardagen, är självgående och strukturerad till din läggning. Samarbetsvilja och att upprätthålla goda relationer till arbetskamrater är en självklarhet för dig.
Eftersom du kommer att hantera livsmedel så är det höga hygienkrav som råder.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Jakobsdals Charkuteri AB GÖTEBORG
  • 25 platser
  • 11 dagar - upp till 3 månader
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 8 september 2021
  • Ansök senast: 3 oktober 2021

Besöksadress

Slakthuset
None

Postadress

Slakthuset
GÖTEBORG, 41502

Liknande jobb


22 april 2024

Livsmedelsoperatörer inför sommaren 2024!

Livsmedelsoperatörer inför sommaren 2024!

4 april 2024