OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Åstorps kommun - Söderåsstaden där människor och företag möts och växer.
Åstorps kommun ligger i nordvästra Skåne vid foten av den vackra Söderåsen med närhet till hav, natur, kultur och fritid. Dessutom har vi goda väg- och järnvägsförbindelser i nordvästra Skåne samt med Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Lund. Åstorp är en expanderande och attraktiv kommun med stor inflyttning av bland annat barnfamiljer.
Vi söker medarbetare som vill vara med och arbeta för att Åstorp ska fortsätta att vara en attraktiv kommun för alla att bo och leva i. Under de senaste åren har vi i hela kommunen arbetat mycket med kommunens organisationskultur, vilket utmynnat i ett värdegrundsdokument som ska genomsyra alla verksamheter. Huvudrubrikerna för både ledare och medarbetare är ”Tydlighet”, ”Mod”, ”Lyhördhet”, ”Engagemang” och ”Kvalitet”.
I Åstorps kommun har vi tobaksfri arbetstid.
Kostenheten är organiserad till Bildningsförvaltningen.
Kostenheten består av ett centralkök och två mottagningskök inom äldreomsorgen.
Centralköket tillagar ca. 3 000 portioner per dag till förskolor, skolor och äldreomsorg. Maten transporteras varm till mottagningsköken. Personal i mottagningsköken kompletterar måltiden med potatis/ris/pasta och sallad/grönsaker samt övriga tillbehör.
ARBETSUPPGIFTER
Kostenheten söker en engagerad och duktig medarbetare som kommer att arbeta i mottagningskök inom äldreomsorgen. Där serveras måltider till personer boende i kommunens Trygghetsboenden, Punkthuset i Vidåsen och Rönnåsen i Kvidinge. Du trivs med att träffa människor och att ge bästa service till en av dagens höjdpunkter för många av våra matgäster.
KVALIFIKATIONER
Du som söker ska utbildning på gymnasienivå från restaurangprogrammet eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet av att ha arbetat i mottagningskök och av servering av måltider. Du har datavana och meriterande är att ha arbetat i kostdataprogram. Meriterande är också att ha dokumenterad HACCP-utbildning.
Det är bra om du har kunskaper om specialkoster och mat med anpassad konsistens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som person är stresstålig, initiativrik, flexibel och har god samarbetsförmåga samt lätt för att kommunicera och har ett bra förhållningssätt gentemot matgäster och personal. Du har ett positivt synsätt genom att se möjligheter istället för problem.
Kontaktpersoner på detta företaget
Kostchef Ditte Sandström
042-641 70
Kommunal Sonja Scmidt
042-640 71
via kommunens växel Fackliga företrädare nås
042-640 00
Kostchef Ditte Sandström
042-64170
Administratör Randi Nilsson
042-64169