Morgonpigg och positiv frukostvärdinna

Arbetsbeskrivning

Scandic - hotell med sunt förnuft Scandics värderingar har sina rötter i det nordiska arvet.Vi införde den klassiska, nordiska "ta hand om varandra"- känslan, kultiverade den till ett avslappnat och prisvärt hotellkoncept med bra kvalitet.Alla våra värderingar och de beslut som fattas inom Scandic grundar sig på nordiskt sunt förnuft.Scandic ska erbjuda service som är tillgänglig och prisvärd för de många människorna, en avslappnad upplevelse som fungerar för alla.Det ska vara enkelt.Det ska vara valuta för pengarna.Vi ska visa öppenhet.Man kan summera sättet vi arbetar på som "omtanke", att bry sig om andra människor.Du kan se Omtanke i sättet vi tar hand om våra gäster.Det är också en guide i vårt uppförande gentemot kollegor och partners.Frukosten är viktigaste måltiden för våra gäster och vi söker dig med glimten i ögat som är serviceinriktad, morgonpigg och kan ta hand om våra gäster på allra bästa sätt på morgonen.I arbetsuppgifterna ingår att plocka fram och hålla frukostbuffen fräsch, serva gästerna samt göra det efterarbete som krävs när frukosten stängt.Enklare varm matlagning ingår.Du ingår i ett positivt arbetslag och att du har en god samarbetsförmåga är självklart viktigt.Eftersom arbetstempot i matsalen ofta är högt bör du vara snabb, effektiv och bra på att hantera stressiga situationer.Goda kunskaper i svenska och engelska språket är ett krav.Som medarbetare på Scandic har du intresse och känsla för service.Du tycker om människor och som person är du positiv och ansvarsfull.Du ser vad andra behöver och vill hjälpa till.Tjänsten är extra vid behov, vardagar och helger.Viktigt att tidiga morgnar[inte får[ses som ett hinder!Arbetstiderna är allt mellan 05:00-14:00.Välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Scandic Järva Krog
  • 2 platser
  • Heltid/Deltid
  • Publicerat: 8 oktober 2007
  • Ansök senast: 26 oktober 2007

Liknande jobb


servera mat och pizzabagare - kökebtrande

16 maj 2024

15 maj 2024

15 maj 2024

BAR / SERVERING /

BAR / SERVERING /

15 maj 2024