OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vår högsta gästnöjdhet någonsin. Vår bästa vinter- och sommarsäsong någonsin. Nu börjar det stora arbetet: att ligga kvar på topp och fortsätta utveckla produkten. Vi behöver dig med äkta arbetsglädje, vilja, engagemang och ett brinnande intresse för värdskap och nytänkande. Copperhill Mountain Lodge är en vass och helt unik produkt – det behöver du också vara.
Copperhill Mountain Lodge söker dig som brinner för värdskap, mat & utveckling. Vi får idag fantastisk feedback på såväl mat som service och söker dig som vill vara med och utveckla detta till nästa nivå. Du kommer ansvara för all mat & dryck i huset- allt från frukost och á la carte till spabar, konferenskoncept och bankett. Planer på nya koncept finns och dem vill vi att du tar vidare. Du blir en del av hotellets ledningsgrupp och kommer därmed även vara med och påverka hotellets utveckling i stort.
Du kommer ha ansvaret för mellan 20 och 50 medarbetare (beroende av säsong). Du har en duktig köksmästare vid din sida så din spetskompetens bör ligga inom restaurang. Sommelierutbildning är meriterande. Du bör ha god ekonomisk kunskap och brinna för att driva, motivera och utveckla dina medarbetare. Vidare förstår du vikten av att kavla upp ärmarna och vara delaktig i den dagliga verksamheten. Du har örat mot marknaden och tycker det är kul att utveckal nya koncept som gör att vi ständigt ligger i framkant.
Copperhill erbjuder dig en utvecklande och inspirerande miljö i ett team som brinner för sin produkt. Här blir du en del av en prestigefylld och meriterande arbetsplats som ingår i Nordic Hotels & Resorts/Choice Hotels och Design Hotels. Ansökan görs via Choice Hotels rekryteringssida, som du når via länken nedan. Sista ansökningsdag: 2016-09-30
Vid frågor, kontakta Hotellchef & HR-ansvarig Frida Strömberg frida.stromberg@copperhill.se
Läs gärna mer om oss på www.copperhill.se