Nya Carnegiebryggeriet letar efter sin nya Kökschef!

Arbetsbeskrivning

Nya Carnegiebryggeriet är ett bryggeri och kombinerad restaurang beläget vid vattnet i vackra Hammarby Sjöstad. Vi har varit verksamma i 10 år och sedan start bryggt över 150 olika smakrika öler och fortsätter än idag hitta nya unika smakkombinationer som bygger på vår gemensamma kärlek till det genuina öl-hantverket och god mat.
Vårt mål är att servera mat som passar ihop med vår öl och på ett lättsamt sätt både utbilda och inspirera våra besökare om hur öl och mat fungerar ihop.
Som kökschef hos oss kliver du in i en nyrenoverad restaurang med stort fokus på smaker och upplevelsen. Du får möjligheten att jobba vidare med vårt menykoncept och med det sätta din touch på betydelsen av god mat, väl matchad till vår öl och dess unika smaker.
Erfarenhet och kunskaper:
Som kökschef har du ansvar för den dagliga driften i restaurangen vilket inkluderar det kompletta ansvaret för köket och maten, samt budget, planering, inköp och leverantörskontrakt. Du har även personalansvar för två personer i köket och förväntas samarbeta mycket väl med övrig restaurangpersonal som rapporterar till restaurangchefen. Vi ser därför att rätt person har mycket god ledarerfarenhet samt stark förståelse för businessen bakom framdriften av ett restaurangkök.
Du behöver även kunna uppvisa goda erfarenheter och meriter av att:
· Utveckla menyer, smaker och tilllhörande prissättning
· Upprätthållande av hygieniska krav och regelverk för livsmedelshantering och matberedning
· Schemaläggning, rekrytering och personlig utveckling av kökspersonal
· Utveckling av anpassade menyer för event och trendspaning inom restaurangbranschen
· Identifiering av nya kulinariska tekniker och presentationer
Vi söker dig som:
Vill vara en del av vår helhetsupplevelse, från att ta ansvar för maten och smakupplevelsen till att vara bryggeriets ansikte utåt och medverka vid olika former av publika arrangemang på ämnet öl och mat. Vi ser att du kommer arbeta nära vår ölprovningsansvarig/sommelier för att fortsätta utveckla våra besökares smakupplevelser och vi tror att rätt person uppskattar den sociala kontakten med gästerna likväl som framdriften av köket och utvecklingen av en framgångsrik meny.
Som person ser vi att du är strukturerad och planeringsam och trivs såväl med det operationella ansvaret som med det administrativa arbetet. Du är lösningsorienterad och en god lagspelarare med hög servicekänsla för såväl restaurangens gäster som dina lagkamrater.
För frågor om tjänsten, kontakta: Rebecca Müller, Hospitality & Marketing Manager

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Brooklyn Stockholm Opco AB Stockholm
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 14 maj 2024
  • Ansök senast: 13 juni 2024

Postadress

Ljusslingan 15
Stockholm, 12064

Liknande jobb


4 juni 2024

Teamchef till Måltidsservice

Teamchef till Måltidsservice

3 juni 2024

Kock

Kock

3 juni 2024

KMM Nöen/Marité/ Arenarestaurangen expanderar

3 juni 2024