Platschef

Arbetsbeskrivning

Platschef för måltidsverksamheten på servicehus i Västerås

I Västerås tillagar Sodexho ca 800 måltider dagligen till de boende på Skallberget, Gideonsberg, Herrgärdet och Karlslund. Det finns även öppna restauranger på enheterna där även externa gäster är välkomna. Utöver de boende tillagas även lunch till en friskola, förskola samt ålderdomshem.
Sodexho sköter även städnigen av friskolans lokaler.

Arbetsuppgifter/Ansvarsområde:
Ditt jobb som platschef innebär ansvar för drift, resultat och personal för uppdraget. En av de viktigaste delarna i jobbet innebär att skapa goda relationer med kunderna och att säkerställa att kunden och gästerna upplever god kvalitet och en kontinuerlig utveckling av verksamheten.
Du har kockar som arbetar självständigt med inköp och produktion på produktionsköken. På hela uppdraget är det ca 25 anställda.
I arbetsuppgifterna ingår förutom själva driften även administrativa uppgifter som t ex ekonomisk rapportering och uppföljning, löneberedning och budget.

Kvalifikationer/Krav:
Vi ser att du har mångårig erfarenhet av måltidsverksamheter och av att leda personal på ett systematiskt och engagerande sätt. Ser gärna att du arbetat med kundkontakter och har en hög social kompetens samt servicekänsla. Gärna kostekonom eller annan utbildning eller praktisk erfarenhet vi bedömer som likvärdig.

Egenskaper:
Du är kreativ och har förmåga att inspirera dina medarbetare och få med dem på dina idéer och arbetsmetoder. Du arbetar systematiskt och välorganiserat. Stor vikt läggs även på personlig lämplighet.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexho AB
  • 1 plats
  • Heltid
  • Publicerat: 6 maj 2008
  • Ansök senast: 19 maj 2008

Liknande jobb


Housekeeping Teamleder

Housekeeping Teamleder

25 juli 2023