Prepp Kock/Köksbiträde till Ristorante Bellora

Prepp Kock/Köksbiträde till Ristorante Bellora

Arbetsbeskrivning

Personlig, professionell, lekfull och passionerad? Brinner du för att skapa världens bästa upplevelse för våra gäster och kollegor? Perfekt! Då är du den vi söker.

Vi lever våra värdeord varje dag, i varje handling, i varje möte och det är det som gör oss till det vi är tillsammans - ESS.

På Bellora gör vi allt med hela hjärtat, vi älskar allt som gör livet extra värt att leva! De italienska influenserna speglas i inredning, mat och stämning. Vi har förmånen att ligga på Avenyn vilket gör att vi alltid har fullt med människor och energi i huset.

Vem är du?

Ett jobb för dej som brinner för matlagning och vill jobba i ett riktigt restaurangkök. Vi söker unga, glada och passionerade tjejer och killar som vill tillhöra ett härligt team.

För oss är det viktigt att du är rätt person.

Arbetsuppgifterna som köksbiträde är:

- Att gå runt på de olika stationerna i våra kök och hjälpa kockarna med de dagliga uppgifterna.

- Du kommer få varierade arbetsuppgifter som att bereda råvaror, packa upp råvaror, lättare matlagning, hygien och livsmedelskunskap

- Att lära dej laga mat från grunden

Vi söker dig som är driven, medveten och noggrann. Du vill vara med och skapa matglädje som våra gäster kommer ihåg, uppskattar, delar med sig av och vill återkomma till! Du kan planera och lägga upp din dag självständigt och förstår vikten av att jobba med lång framförhållning.

Om tjänsten

Tillträde: Omgående

Arbetstid: Varierande

Hur går vi vidare, för visst gör vi det?

Du ansöker enkelt genom att svara på några korta frågor om dig själv i ansökan och bifoga ditt CV.

Sista ansökningsdag är 26 November

Välkommen med din ansökan!

Sammanfattning

  • Arbetsplats: ESS Group
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 9 november 2023
  • Ansök senast: 26 november 2023

Liknande jobb


Kökspersonal på TUGG BURGERS

Kökspersonal på TUGG BURGERS

9 maj 2024

9 maj 2024

Kökbiträde

9 maj 2024