Produktionsoperatör, livsmedel

Produktionsoperatör, livsmedel

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i livsmedelsproduktion som produktionsoperatör!
Kunden finns i Malmö och producerar kött- och charkprodukter.
Arbetsuppgifterna består utav att räkna portioner och satser, blanda recept samt hantera kryddor och rått kött. Arbetet sker i en fuktig miljö och det förekommer tunga lyft. Det är därför viktigt att du är i god fysisk form.
Som person är du initiativrik, stresstålig och ordningsam. Då majoriteten av arbetet sker i grupp är du även social och en sann lagspelare!

Krav för tjänsten:
» Tillgänglig att arbeta måndag-fredag 03:00-12:00
» Du är bekväm med att arbeta med rått kött (nöt, fågel, vilt, fläsk)
» Tidigare arbetslivserfarenhet av producerande verksamhet
» God förmåga att tala, skriva och läsa svenska
» Körkort B

Meriterande för tjänsten:
Tidigare arbetslivserfarenhet inom livsmedelsbranschen, gärna inom kött-, chark- eller slakteribranschen
Tidigare erfarenhet av ledarskap, t.ex. teamleader
Tidigare arbetsvana och/eller kännedom kring kvalitetsledningssystem som till exempel LEAN eller 5S
Truckkort enligt TLP 10
God förmåga att tala, skriva och läsa engelska
Tjänsten omfattar heltid med tillträde omgående. Arbetstiderna är måndag-fredag 03:00-12:00. Tjänsten är en anställning hos Logent som ambulerande bemanningskonsult.

Kontaktpersoner på detta företaget

Nathalie Wiklund

Annelie Engström

Anne von Blixen

Stina Claussen

Anne von Blixen

Ann-Sofie Falkemar
073-3243195
Oscar Andersson
+46 708 - 79 30 31
Love de Val

Love de Val

Patrik Nielsen

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Logent
  • 1 plats
  • 6 månader eller längre
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 10 februari 2025
  • Ansök senast: 2 mars 2025

Besöksadress

Hammarby Fabriksväg 29-31, Stockholm
None

Postadress

Hammarby Fabriksväg 29-31
Stockholm, 12030

Liknande jobb


ANNONSERAS EJ/Charkuteriarbetare

19 maj 2010

Charkuteriarbetare

13 augusti 2010

Charkuteriarbetare

7 maj 2010

INTERNT Charkuteriarbetare

18 maj 2010