Projektledare för restaurangevent, med mat- och dryckeskunskaper!

Projektledare för restaurangevent, med mat- och dryckeskunskaper!

Arbetsbeskrivning

Projektledare till event och mässor, med mat- och dryckeskunskaper!
Till Mässrestauranger i Malmö söker vi dig som älskar att projektleda och genomföra roliga event. Du brinner för gastronomi och hållbarhet samt trivs med att arbeta med olika större och mindre event. Vår matfilosofi tar avstamp i svenska smaker och hållbara råvaror.
Kvalifikationer för tjänsten
Som projektledare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och uppföljning på alla nivåer av arrangemang. Därför behöver du ha bred kunskap från olika typer av restaurangverksamhet och gärna från större evenemang eller liknande anläggningar. Vi vill att du ser lösningar hellre än problem och bidrar med din fantasi och kreativitet för att göra evenemangen minnesvärda. Du samarbetar både med kollegor i det egna företaget och med våra samarbetspartners medarbetare. Du rapporterar till vår Bankett och eventchef.
Att arbeta hos oss
Vi vill att du har ett genuint intresse för gastronomi och flera års erfarenhet från att arbeta inom restaurang och event, gärna från större evenemang. I din roll ingår att ha kundkontakt via telefon, mail och personliga möten. Du är operativt ansvarig för genomförandet av evenemanget och arbetar strukturerat med planering, uppföljning och avslut.
Som person är du utåtriktad och affärsmässig, van vid kundmöten och offertskrivning samt har hög servicenivå. Du är strukturerad och har en god organisationsförmåga och är van att ha många projekt igång samtidigt. Du är kommunikativ, lyhörd och flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är prestigelös och inte rädd för att ta i när det behövs. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och din förmåga att jobba i team.
Kunskaper och erfarenhet
Du har dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå.
Dokumenterade mat-/ och dryckeskunskaper är meriterande.
Det är viktigt att du hanterar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Du har god datorvana och kan arbeta i Office-paketets olika program.
Meriterande är även om du har kassahanteringsvana samt BackOffice då vi ofta bygger upp olika caféer eller andra försäljningsställen i hallarna/restaurangerna.

Anställning
Anställningen är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Arbetet är mestadels dagtid men helger och kvällar förekommer säsongsvis (under vår och höst). Vi vet i god tid när olika event ska genomföras vilket göra att du kan planera och ha balans mellan jobb och fritid. Vi har sammanhängande ledigheter runt jul/nyår och sommartid. Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Intresserad?
Skicka då din ansökan redan idag, rekryteringen kommer att ske löpande med tillsättning enligt överenskommelse.
För mer information kan du kontakta Martin Rosvall-Hansson; martin.rosvall-hansson@malmomr.se
Välkommen med din ansökan!
Ansöker gör du genom att klicka på "Sök detta jobb" och bifoga ditt CV och personliga brev. Urval och intervjuer ske löpande och anställning kan ske innan ansökningstiden är slut.
Observera att ansökan måste ske via länken! Ansökan som skickas till ovan e-postadress kommer ej att behandlas, detta enligt GDPR och vår integritetspolicy.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Mässrestauranger i Malmö AB Malmö
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 1 november 2022
  • Ansök senast: 1 december 2022

Postadress

Hyllie Vattenparkgatan 2
Malmö, 21532

Liknande jobb


Restaurang chef Köks chef

Restaurang chef Köks chef

9 april 2024

Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

11 maj 2024

Restaurangchef - ChopChop Falun

Restaurangchef - ChopChop Falun

10 maj 2024

RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

9 maj 2024