REKRYTERINGSUPPDRAG Kock, extra

Arbetsbeskrivning

Radisson Blu Hotels & Resorts (tidigare Radisson SAS)anses vara den snabbast växande första klass hotellkedjan i Europa med 200 hotell i drift i över 40 länder och har ensamrätten som franchisetagare i Europa, Mellan Östern och Afrika för Radisson Blu Hotels & Resorts Worldwide.Radisson Blu Arlandia Hotel har 335 fräscha hotellrum och 30 konferenslokaler, restaurang & Bar, festvåning, gym och pool- och relaxavdelning.

Vi söker en medarbetare för extraanställning till vårt kök som innefattar a la carte, festvåning och bar.

Är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö är det här något för dig.


VAD VI KRÄVER AV DIG:
Dokumenterad branschutbildning samt minst två års yrkeserfarenhet
Möjlighet att kunna arbeta dag- kvälls- samt helgpass
Känsla för hög kvalitet och en naturlig känsla för service
God samarbetsförmåga med stort matlagningsintresse
Stresstålig
Gästfokuserad med en naturlig Yes I Can!- attityd gentemot gäster, kollegor och ledning samt höga krav på dig själv
Goda språkkunskaper i svenska och engelska i tal.


VI ERBJUDER:
Extraanställning vid behov
Ett spännande arbete i en internationell miljö.
Goda transportmöjligheter till hotellet finns.
För dig som vill utvecklas inom hotellbranschen finns goda möjligheter.


ANSÖKAN:
Senaste ansökningsdatum är den 21 februari 2010.
Skicka ansökan till:



Observera den korta ansökningstiden.
Endast skriftlig ansökan med komplett CV kommer att behandlas.

Sammanfattning

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010