OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Idag har Fazer-koncernen affärsverksamhet i åtta länder och erbjuder måltidstjänster samt bageri- och konfektyrprodukter.Kända varumärken är bl.a. Amica, Dumle, Geisha och Skogaholm.I Sverige finns fem bagerier och 300 restauranger, konferensanläggningar och cafeer.Konfektyrtillverkningen sker i Finland.Verksamheten är indelad i två affärsområden, Fazer Food Services samt Fazer Bageri & Konfektyr.Hörnstenar i allt arbete är kundfokus, utmärkt kvalitet och samarbete.Fazer-koncernens omsättning var över 1,4 miljarder euro år 2009.Koncernen har ca 17 000 anställda, varav 3 500 i Sverige På Myrängen skola i Täby serverar vi ca 360 lunch dagligen till elever i åldrarna 6-11 år.Köket levererar även mat till 2 förskolor totalt 90 förskoleportioner. Vi söker nu en driftig restaurangansvarig som kan hjälpa oss att utveckla verksamheten.Du deltar i produktionen och finns med vid servicen under lunchen, vi lagar så mycket mat som möjligt från grunden.Du kommer att ha ansvar för ekonomi, personal och kontakt med rektor och lärare.I ditt ansvarsområde ingår även hygienfrågor.Vi söker dig - som brinner för att laga god mat till barn och ungdomar - som har erfarenhet av arbetsledning - som har ett ekonomiskt intresse för ditt ansvarsområde och god administrativ förmåga.- som tycker om att arbeta i team och vill hjälpa oss i vår strävan att utveckla vår skolrestauranger. Dina kvalifikationer - du har utbildning inom restaurang/storkök.- du har grundläggande datakunskaper - du har arbetat med liknande uppgifter i minst 3 år - du har grundläggande kunskaper inom HACCP Arbetstid: 35 tim/vecka, måndag-fredag dagtid.Tillträde snarast.