Restaurangbiträde till produktionsköket Vrinnevi

Restaurangbiträde till produktionsköket Vrinnevi

Arbetsbeskrivning

Jobba hos oss på Sodexo och bli en del av något större.
Du kommer att tillhöra ett företag som nu växer kraftigt och ett team som värdesätter dig för dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Vi är ett gäng med olika bakgrund som genom att jobba med glädje och positivt tänkande blir ett bra team som löser våra arbetsuppgifter för bästa service och bygger vår verksamhet genom utveckling.

Som restaurangbiträde på Sodexo är du en lagspelare och matsvinnsbekämpare. I rollen ingår sedvanliga restauranguppgifter som beredning av mat, bästa service till gästerna i din kundkontakt och att arbetsområden hålls rena och snygga.

Sodexo AB ansvarar för måltidsverksamheten på uppdrag av Region Östergötland på Vrinnevisjukhuset i Norrköping. Inom verksamheten lagar vi mat till patienter och till vår nyöppnade restaurang Vindruvan. Vi hanterar varor som skickas till avdelningarna, levererar catering samt har måltidsvärdar ute på avdelningar.

Vad du kommer att joba med


• Tillsammans med oss skall du tillhandahålla högsta kvalitet för en positiv matupplevelse
• Beredning av mat genom att följa och tillaga grundläggande recept samt portionering
• Egenkontroll enligt HACCP
• I storhushåll övrigt förekommande arbetsuppgifter

Vad du bidrar med: 


• Goda kunskaper om matlagning gärna tidigare erfarenhet
• Hög servicenivå och god samarbetsförmåga 
• Mycket glädje och stort engagemang 

Vad vi erbjuder: 


• Flexibel och dynamisk arbetsmiljö 
• Tillgång till löpande utbildning och utvecklingsprogram 
• Möjligheter att växa inom företaget 
• Stort fokus på hälsa och säkerhet  

Om tjänsten 
Frågor om tjänsten och rekryteringsprocessen besvaras av Platschef Lars Attervåg lars.attervag@sodexo.com.
Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.
Din ansökan vill vi ha senast 20230205, men kommer löpande följa upp inkomna ansökningar

Mer om Sodexo och vilka vi är 


• Vårt syfte, hållbarhetsarbete och våra tjänster 
• Medarbetarsidorna Mitt Sodexo
• Besök gärna vår Facebook-sida där vi som medarbetare bl.a. delar stories med varandra, Sodexo Sverige | Facebook.   

Redo att vara en del av något större? Ansök idag! 


Sodexokoncernen
Sodexo är världsledande inom tjänster som förbättrar livskvalitet för våra kunder och medarbetare. Vi utmärker oss genom vår hållbara affärsmodell och vårt serviceutbud med måltids- och FM-tjänster samt lösningar för medarbetarförmåner. Vi bidrar till den ekonomiska, sociala och miljömässiga utvecklingen i de 53 länder där vi har verksamhet. Med omsorg servar våra 422 000 medarbetare miljontals människors dagliga behov och vi driver vår verksamhet på ett inkluderande, engagerande och ansvarstagande sätt. På Sodexo är vårt syfte att skapa en bättre vardag för ett bättre liv för alla.

Kontaktpersoner på detta företaget

Jimmy Andersson, Restaurangchef
46 8-5788 5622
MariaNordström, Housekeeper

LindaJaensson,
08-5788 5938
IngelaLundström, Receptionschef
090-108749
MariaWestman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Ingela Lundström, Receptionschef
090-108749
Jimmy  Andersson, Restaurangchef
46-8-5788 5622
Carina Runermark, Arbetsledare
08-57883069
Maria Westman, Reception/Fackligt ombud
090-108700
Tommy Öhman,

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Sodexo AB
  • 3 platser
  • 6 månader eller längre
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 4 januari 2023
  • Ansök senast: 3 februari 2023

Besöksadress

Muréngatan
None

Postadress

Box 47620
Stockholm, 11794

Liknande jobb


Restaurangbiträde

Restaurangbiträde

19 maj 2024

 Frasses i Kiruna Extra

Frasses i Kiruna Extra

18 maj 2024

18 maj 2024