Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Företaget består av 4 restauranger, 5 barer, 4 cafeer, våffelstuga och en livsmedelsbutik.Vi är under vintersäsongen ca.70 medarbetare.Vi ställer höga krav på yrkeskunskap, servicekänsla, laganda, flexibilitet och ordningssinne.Vi förutsätter att du är en positiv och glad person som gillar högt tempo i en snöig miljö. Minst 5 års yrkeserfarenhet.Sedvanliga arbetsuppgifter så som: Varubeställning, schemaläggning, bordsplanering, försäljning, kassahantering, öppning och stängning.Vara en god ledare, ett föredöme och aktivt delta i den dagliga driften.Du kommer att tillsammans med köksmästaren ha resultatansvar för en av våra restauranger.Utbildningsbevis i ansvarsfull alkoholhantering är en merit.Körkort och bil är en fördel.Personalboende kan ordnas.Läs mer om oss på vår hemsida www.hund-mat.nu

Sammanfattning

Liknande jobb


FRISÖR

17 maj 2006

Hotellstäd

1 mars 2006

vårdbiträde/undersköterska

15 juli 2006

21 juli 2006