Restaurangchef

Arbetsbeskrivning

Restaurangchefen är vardera BABAS enhetens chef och har ansvar för all personal på arbetsplatsen. Som restaurangchef ansvarar man för ekonomi, implementering av marknadsföringsåtgärder och har det yttersta ansvaret för, service, produktion, inköp, inventering. Tjänsten innehåller även administrativt arbete såsom schemaläggning, intervjuer, utbildning, fakturering och budgetering. I samarbete med andra kollegor inom enheten tillsätter även restaurangchefen ny personal.



Du är en demokratisk ledare där ansvar ligger på att se till medarbetarnas behov, kompetens, motivationsfaktorer och delaktighet främjas. Du är en del i arbetsgruppen och lägger stor vikt vid att fatta beslut gemensamt och delegera uppgifter till medarbetaren. Gruppen och dess arbetsprocess är en viktig del i utförandet utav den tilldelade uppgiften.

Förmåga att skapa en energi omkring dig som framkallar en entusiastisk personalstyrka med motivation och lojalitet.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: BABAS Burgers
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 oktober 2022
  • Ansök senast: 22 mars 2023

Liknande jobb


Restaurangmedarbetare Alvesta - Restaurang och Café Mango

19 maj 2024

Kökshjälp

Kökshjälp

19 maj 2024

17 maj 2024

Juniorkockar!

Juniorkockar!

17 maj 2024