Restaurangchef till THS restaurangverksamhet

Arbetsbeskrivning

Välkommen till vårt team om elva personer i den dagliga driften och uppemot hundra kollegor vid större arrangemang. Vi serverar 200 000 portioner mat per år och vid event kan vi ha uppemot 600 sittande gäster. Dagligen har vi runt 500 gäster till lunch och i caféet. Utöver det har vi ca 200 st event/år, allt från 50 koppar kaffe till trerätters middag för 100-tals gäster. En väldigt omväxlande och spännande vardag kan vi utlova.


Nu söker vi en Restaurangchef med övergripande ansvar för den dagliga driften av THS restaurangverksamhet med matsal och café. Restaurangchefen ska leverera på ett effektivt sätt utifrån gällande målsättningar, strategier och andra riktlinjer.

 

Dina arbetsuppgifter är bl.a:



• Schemaläggning, säkerställa rätt bemanning till de dagliga verksamheterna samt vid större event.

• Bidra till att utveckla utbud och koncept för att nå budgeterade mål och verksamhetsdirektiv.

• Hantera kontakt med studenter, andra avdelningar, leverantörer och övriga intressenter.

• Arbeta i restaurangen med daglig gästkontakt och drift

• Administration, förfrågningar, tidsrapportering samt inköp

• Coacha och inspirera personal, hålla avdelningsmöten och medarbetarsamtal

• Tillsammans med Verksamhetschef och Kökschef planera och genomföra olika event.


 

Vem är du?

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av personalledning och att hantera större event och verksamheter. Som ledare är du trygg, organiserad och har ett genuint intresse för mat och att leverera en förstklassig service. Du är en person med stort eget driv, är självgående och har lätt för att ta beslut. Ditt sätt att hantera ditt arbete är strukturerat och du är stresstålig med ett engagerat grundsätt. Du inspirerar dina kollegor med ditt positiva sätt och leder genom exempel. 


Unikt för denna arbetsplats:

Vi äter lunch tillsammans dagligen. Vi stöttar, utmanar och backar upp varandra och hjälper till där det behövs. Du arbetar fram till midsommar och är sedan ledig hela sommaren. Du har fem veckors semester och övertid tas ut i kompledighet. Du får en gedigen introduktion med nuvarande Restaurangchef som är kvar till december. 


Om anställningen

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare med sex månaders provanställning 

Arbetstider: Dagtid måndag - fredag (vid event kan kvällar och helger förekomma) 100 % arbetstid är på plats. Kollektivavtal finns.

 

Var ligger arbetsplatsen?

Drottning Kristinas väg 15-19

100 44 Stockholm

 

Arbetsgivaren

Tekniska Högskolans Studentkår

 

Kontakt

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med Growisit - Vi rekryterar för besöksnäringen

För frågor om tjänsten: 

Kontaktperson: Niclas Ingwall

Tel: 0706-48 62 47

niclas.ingwall@growisit.se


Sista ansökningsdag är 2023-11-01 men vi genomför urval och intervjuer löpande. 

Välkommen med din ansökan!




Tekniska Högskolans Studentkår, THS, är en anrik studentkår som bildades 1902. I kårhuset på KTH samt på arkitekturskolan bedrivs det lunchrestaurang (Restaurang Nymble), catering samt festvåning.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Growisit
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast och rörlig lön
  • Publicerat: 6 oktober 2023
  • Ansök senast: 1 november 2023

Liknande jobb


Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

11 maj 2024

Restaurangchef - ChopChop Falun

Restaurangchef - ChopChop Falun

10 maj 2024

RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

RESTAURANGCHEF till Pappa Grappa Linköping

9 maj 2024

9 maj 2024