OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
RESTAURANGCHEF med kärlek till goda möten - till TRIFTEN på Enebybergs Gård
ANSVARIG FÖR MATSAL, FEST OCH KONFERENS
TRIFTEN på Enebybergs Gård erbjuder möten, konferenser, fest och mottagningar till större sällskap, till privatpersoner och företag. Gården ska nu vidareutvecklas till att vara en välkomnande mötesplats för en bredare publik genom att erbjuda luncher, middagar och event.
I nyrenoverade Enebybergs Gård möter Triften en delvis ny publik och ny marknad. Gården från 1775 har under fem år fått en varsam upprustning för att nu erbjuda en mötesplats för dagens krav men med all gammal charm och historia bevarad.
Triften har fått förtroendet att göra Enebybergs Gård till en plats för goda möten - för alla. För att förverkliga detta behöver vi dig!
Du som brinner för att ge fantastisk service och att arbeta för goda möten. Du har kreativa idéer, energi och arbetslust som du vill dela med dig av. Du trivs som bäst med ditt arbete när gästen är riktigt nöjd och du drivs av att ditt ledarskap bidrar till att uppfylla höga gemensamma mål.
Du har lång erfarenhet av ledande befattningar inom restaurang-, hotell- eller konferensbranschen med en gedigen, praktisk erfarenhet som exempelvis servitör eller kock.
Du vill alltid ge gästen och kunden bästa upplevelse och service. Du sätter stort värde i att ha kunskap om det du erbjuder och har därför ett särskilt intresse för mat och dryck och av att du och dina medarbetare utvecklas och uppfyller högt ställda mål.
Du har förmåga att leda andra och att planera framåt för att arbetet ska fungera på kort och lång sikt. Du tycker om att samarbeta men också att självständigt ta ansvar och fatta beslut. Du vill bidra för att utveckla dig själv, Triften och dina medarbetare för att gemensamt kunna växa.
I tjänsten som Restaurangchef för Triften på Enebybergs Gård ingår planering, försäljning och genomförande. Du har därför såväl en praktisk som administrativ förmåga och tycker om variationen av arbetsuppgifter. Tjänsten är fördelad till att vara omkring 50 procent administrativ och till 50 procent på plats under service och genomförande vid konferenser, event, fester, middagar mm.
Jobba med Triften och gör världen lite godare.
Tillsammans med övriga i TRIFTENS ledning planerar och leder du det dagliga arbetet samt bidrar till Triftens långsiktiga utveckling. Du ingår i ledningsgruppen som tar gemensamt ansvar för Triftens erbjudanden, bemanning och marknadsföring för att vidareutveckla Triften som alltid erbjuder hög kvalitet med målet att uppfylla Triftens vision.
Med måltiden i fokus erbjuder Triften en plats för glada och goda möten mellan människor. Vi lagar och bakar från grunden med nära samarbeten med våra leverantörer och vi föredrar ekologiska råvaror och drycker. Vi tycker själva om att veta vad vi äter och ställer höga krav på allt från kvalitet på råvara till den färdiga måltid som serveras våra gäster.
Kontaktpersoner på detta företaget
Krögare Stina Wallster
0708150500
Restaurangchef Jimmi Rossi
08 244 555