Restaurant Manager till nya Clarion Hotel Sundsvall

Restaurant Manager till nya Clarion Hotel Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Located in the center of Sweden, Sundsvall is the university city who will get a brand new hotel in 2021. A top hotel in Sundsvall in a “new” part of the city, which is still very centrally located and also right by the Selångers river.

The hotel will provide 270 rooms, restaurants, bars, rooftop terrace, spa and a large conference area, elegant and cosmopolitan with a tough edge. This Clarion Hotel should not just be a hotel. We will refine every detail and create meeting places that make life easier for the hotel’s guests. We chisel out a vibrant Living Room, a flexible and inspiring conference area, a restaurant that the guest wants to return to all hours of the day, a spectacular rooftop bar, an international spa and hotel rooms that create well-being and relaxation.

The roof bar’s design sparkles with polished brass details that meet a powerful base palette of limestone, smoked oak and a black ceiling. Gold-toned mirrors behind the bar and on the wall behind the site-built sofa create a warm background that reflect the view.


RESTAURANT MANAGER TILL CLARION HOTEL SUNDSVALL


I september 2021 slår vi äntligen upp dörrarna till spektakulära Clarion Hotel Sundsvall! Nu letar vi efter de mest passionerade och drivna ledarna som vill vara med oss på resan för att sätta hotellet på kartan som Sveriges nya destinationshotell.

Hotellet har 270 hotellrum och en flexibel möte & eventarena samt en bankettsal på 400 kvadratmeter. Restaurangen, den unika takterrassen, hotellets spa med Rooftop pool och vårt unika vardagsrum kommer att vara de naturliga platserna att hänga på - oavsett anledning. Vi älskar Sundsvall! Därför kommer vi självklart vara en del av Sundsvall och framförallt, Sundsvall ska känna sig som en del av oss.

Våra mål är skyhöga och du kommer mötas av ett team fullt av talanger och personligheter som varje dag går de extra stegen för att leverera upplevelser utöver det vanliga. Vår ambition är att ha de mest passionerade och engagerade medarbetarna i branschen! Är du en av dem?

Just nu söker vi en erfaren och driven Restaurangchef som ska vara med och sätta hotellets nya restaurang på kartan i Sundsvall. Du kommer också att vara med och utarbeta ett helt ny produkt och ingå i ett ledningsteam och rapporterar till VD. Du drivs av samarbete, öppenhet och insikten att ta fullt ägandeskap inte bara för ditt område, utan för gästens helhetsupplevelse. Alltid och varje gång!

Vill du bli en del av vår framtid i Sundsvall? Gillar du att utmana och utmanas? Då är du kanske den vi söker.

Restaurant Manager ansvarar för front-of-house medarbetare, kvalité, resultat och gästnöjdhet inom områden restaurang & bar. Denna roll är operativ och huvuddelen av arbetet sker tillsammans med sitt team i verksamheten.

I tjänsten ingår b la arbetsuppgifter såsom:

• Fullständigt resultat, kvalitet, personal & ekonomiskt ansvar för sin avdelning
• Att genom avdelningens medarbetare skapa en oförglömlig helhetsupplevelse för restaurangens gäster
• Att ständigt verka för ökad lönsamhet samt kvalité och att nå uppsatta prognoser/mål för avdelningen.
• Personalansvar för hovmästare/supervisors, servis, bar och extra personal.
• Förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal.
• Arbetar aktivt med målstyrning och prognoser – intäkt & kostnadsprognoser och har resultatansvar för sin avdelning/ avdelningar.
• Dutytjänstgöring enligt dutyschema, vilket innebär att vara på plats på hotellet och inneha det övergripande ansvaret för driften under den helg dutytjänstgöring är schemalagt.
• Ansvar för att avdelningen är uppdaterad och kunnig i hotellets brand- och säkerhetsrutiner.
• Ansvar för att löpande följa upp gästnöjdhet genom arbete i hotellets gästnöjdhetssystem.
• Leda och fördela arbetet ”front-of-house” inom avdelningen/ avdelningarna
• Vid anställning presenteras fullständig befattningsbeskrivning med mandat och förväntningar
• Tjänsten innebär arbete under dag, kväll och helger. Som det är när man jobbar på hotell och restaurang!

Rekrytering kommer ske löpande därav kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Clarion Hotel Sundsvall
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 21 april 2021
  • Ansök senast: 15 maj 2021

Liknande jobb


Restaurangansvarig

Restaurangansvarig

26 april 2024

26 april 2024

Restaurangchef - ChopChop Umeå

Restaurangchef - ChopChop Umeå

26 april 2024