OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Gothia Towers är ett helägt dotterbolag i Svenska Mässan Koncernen och en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Med allt under ett tak kan man snabbt och bekvämt ta sig mellan hotellen, restaurangerna, konferens- och mässanläggningen. Vi har ambitionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Här finns utöver hotell & restaurang över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang, mässa och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen.
Gothia Towers söker senior supervisor - Bankett inom Event och Catering.
Arbetsuppgifter:
Som ansvarig ledare rapporterar du till restaurangchef.
I ditt ansvar ligger bland annat att;
I samråd med Restaurangchef utveckla- och kvalitetssäkra en hög leverans i våra restaurangkoncept inom Event och Catering. Operativt leda och fördela samtliga resurser i drift Genomföra omfattande planering av egna event Genomföra kundmöten tillsammans med cateringprojektledare Säkerställa ekonomisk rapportering och uppföljning Att ha god kännedom om gällande avtalsregler/arbetsrätt Säkerställa att övriga förekommande arbetsuppgifter genomförs på bästa sätt
Du blir en del i en stabil och välfungerande organisation. Inom Event och Catering ansvar vi för en stor del av företagets totala omsättning inom Food and Beverage. Event och Catering arbetar med allt från banketter, konferensluncher, till stora kongresser och mässor. Vår uppgift inom Event och Catering är att med hög service- och kompetensnivå leverera kvalitativa produkter, tjänster och upplevelser.
Detta innebär att du som söker ska ha en hög förmåga, att utöver kunna styra och se över detaljerna, även ta ett steg åt sidan och ha ett övergripande perspektiv och ansvar så att vi når definierade mål.
Vårt mål att vara en stor internationell aktör är redan uppfyllt, därför ser vi gärna sökande med erfarenhet från den internationella marknaden inom hotell och restaurang.
Vi erbjuder dig ett allsidigt och utvecklande arbete, som skapar stora möjligheter till egen utveckling.
Arbetstiderna är schemalagda alla dagar i veckan, dagtid såväl som kvällstid.
Kvalifikationer och personlighet:
Vi söker dig som har relevant yrkesutbildning eller, styrkt, motsvarande erfarenhet. Vi ser att du har minst 4 – 6 års erfarenhet av liknande befattning.
Vi söker dig som har mycket god kännedom av operativ verksamhet. Vi ser sökande med kompetens och erfarenhet inom större bankettverksamhet.
Du gillar utmaningar, är van vid tidspressade situationer och känner dig bekväm i och trivs i arbetsledarrollen. Du brinner för att ge förstklassig service och du vill ständigt överträffa gästens förväntningar. Kvalitet och försäljning är en naturlig del av dig.
Utöver din förmåga att säkra kvalitet och service, så har du en förmåga att se helhet, är i kontakt med nya trender inom branschen och genuint intresserad av utveckling.
Vi arbetar ständigt med att säkerställa att alla våra gäster känner sig välkomnade och i fokus och här har du en viktig roll. Som person har du ett högt engagemang, är flexibel och trivs med samarbetet mellan våra olika ansvarsområden. För dig är det en självklarhet att vilja utvecklas och att skapa välfungerande team som trivs och levererar service på en hög nivå.
Tjänst:
Tjänsten är en tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad 100 % och tillträde omkring den 15 september 2016.
Kontaktperson:
Restaurangchef Richard Berry
Kontaktpersoner på detta företaget
Isabelle Dagman
Karolina Byström
Jenny Dagberg
031-708 85 01
Zowie Enberg
+46 708 85 22
Maja Waern Kristensson
+46 7808970
Teresa Pereira
+46 7088501
Richard Berry
+46 31 750 8971
Maja Waern Kristensson
+46 7508970
Teresa Pereira
+46 31 708 8501
Petra Christiansen
+46 0317088511