Resultatenhetschef Kök

Arbetsbeskrivning

ARBETS- OCH ARBETSPLATSUPPGIFTER Resultatenheten består av två enheter; två produktionskök som har 7 respektive 20 anställda. Det större produktionsköket använder systemet Cook and chill och producerar 1500 portioner medan det andra köket har varm produktion och producerar 160 portioner. Båda köken har varsitt värdshus där det serveras 80 respektive 50 portioner per dag och resterande portioner distribueras till kommunens hemtjänst och äldreboenden. Som resultatenhetschef har du ansvar för personal-, budget- och verksamhetsfrågor, liksom arbetsmiljö och kvalitetsarbete. Till den dagliga arbetsledningen har du hjälp av två stycken gruppchefer, en på varje enhet. Kostprogrammet Mashie används. KVALIFIKATIONER Du har stort intresse för, och goda kunskaper kring kosthållning, gärna mot äldre. De personliga egenskaper vi främst eftersöker hos den blivande resultatenhetschefen är förmåga att entusiasmera, tydlighet, drivkraft och organisationsförmåga. Du är utbildad kostekonom eller har annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig och har ett entreprenörstänkande i verksamhetsfrågorna. Vi förväntar oss också att du har tidigare erfarenhet av ledarskap. Meriterande är kunskap om Cook & Chill samt att ha arbetat med mat inom offentlig sektor. Vi eftersträvar mångfald på arbetsplatsen, varför vi önskar sökande med olika bakgrund.

Sammanfattning

Liknande jobb

Pizzabagare

17 maj 2006

Byggnadsarbetare

22 maj 2006

Lärare i SO

22 maj 2006

Lärare Hkk åk 5-9

22 maj 2006