OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kafeet i Rosendals Trädgård söker en driven kallskänka som kan börja på heltid snarast!Du ska ha restaurangskoleutbildning och minst två års erfarenhet av arbete som kallskänka (eller kock) i restaurangkök.Hos oss krävs att du är effektiv, stresstålig och kan arbeta i högt tempo.Antal gäster och arbetsbelastning beror på säsong och väder, vilket kräver att du är flexibel, klarar att prioritera rätt och organisera ditt arbete.Du måste kunna arbeta självständigt (under ledning av vår köksmästare) och ta eget ansvar, samtidigt som du behöver samarbeta väl med alla oss på Rosendal. På Rosendals Trädgård lagar vi all mat från grunden, med goda råvaror och hög ambition.Vi arbetar med råvaror från KRAV-gårdar och ekologisk/biodynamisk odling (under säsong från den egna trädgården), och med bröd och kakor från vårt eget bageri.I kallskänkans arbetsuppgifter ingår förberedelser och tillagning av sallader, röror, inläggningar och alla kafeets smörgåsar, samt att hjälpa till med övriga arbetsuppgifter i köket efter behov.Vårt kök är modernt och praktiskt, och trädgården en fantastisk arbetsmiljö.Arbete dagtid, vardagar och helger, på heltid enligt schema under säsongen maj ?augusti, med möjlighet till förlängning.Lön diskuteras utifrån erfarenhet, tillträde omgående.
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangansvarig Michelle Palmstierna