OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Vi söker kock eller kallskänka på hel- eller deltid från april, för arbete under hela säsongen med eventuell förlängning.Du måste ha minst två års yrkeserfarenhet som kock/kallskänka inom restaurang, kunna arbeta i högt tempo och vara stresstålig och effektiv.Du behöver vara van att arbeta självständigt (under ledning av vår köksmästare) och ta eget ansvar, men också kunna samarbeta väl med alla oss på Rosendal. På Rosendals Trädgård lagar vi all mat från grunden, med goda råvaror och hög ambition.Vi arbetar med fisk och kött från KRAV-gårdar och biodynamiskt odlade grönsaker.Vårt kök är modernt och praktiskt, och trädgården en fantastisk arbetsmiljö.Arbete dagtid, vardagar och helger, på heltid eller deltid enligt schema.Lön diskuteras utifrån erfarenhet.
Kontaktpersoner på detta företaget
Restaurangansvarig Michelle Palmstierna