Samordnare kostavdelningen Lindesberg

Arbetsbeskrivning

Lednings- och verksamhetsstöd, LoVS, arbetar med landstingets stödprocesser inom områdena Fastigheter, IT, Medicinsk Teknik, Försörjning, Administrativ utveckling och service samt Kundtjänst. Vår uppgift är att stödja och ge service till landstingets ledning och verksamheter inom hela länet. Vårt mål är att bli Sveriges bästa serviceorganisation. Vi är ca 750 medarbetare och vi erbjuder service för drygt 1,3 miljarder kronor årligen. LoVS präglas av ett stort engagemang för service, samverkan och förbättringar av våra arbetsmetoder.

Område Försörjning består av tre avdelningar kost, städ och transport. Vi bedriver verksamhet på länets tre sjukhus, ett antal vårdcentraler och förvaltningar inom Örebro läns landsting. Område Försörjning består idag av ca 380 medarbetare, varav ca 85 medarbetare arbetar inom kostavdelningen.

Kostavdelningen har ett övergripande mål - att servera landets godaste mat på sjukhus. Vi arbetar med att öka andelen ekologiska måltider tillagade från grunden och utveckla menyer ur ett ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en driftig samordnare till kostavdelningen på Lindesbergs lasarett. I ditt uppdrag ingår daglig arbetsledning, ansvar för drift samt kvalitetssäkra processer i produktionen. Du har ett underordnat ansvar för kostverksamheten och rapporterar direkt till gruppchef på Universitetssjukhuset i Örebro. Du ska vara ett stöd för personalen och vid behov kunna delta operativt i driften.

Vi använder kostdataprogrammet Matilda för att planera måltider. Beställningar sker i IoF och webbhandel. I ditt uppdrag ingår att delta i vår länsövergripande menyplaneringsgrupp där menyer för hela måltidsverksamheten planeras. I dina arbetsuppgifter ingår HACCP.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har kostekonomexamen eller annan utbildning, som bedöms likvärdig. Du har minst ett års arbetslivserfarenhet av samordnar tjänst eller liknande arbetsuppgifter. Du har goda datakunskaper och gärna erfarenhet av webbaserade beställningssystem.

Som person är du flexibel och kan självständigt planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Du har en positiv inställning och en hög arbetsmoral. Erfarenheter av att ha arbetat med kostdataprogram Matilda samt ekonomifrågor är meriterande.

Kontaktpersoner på detta företaget

Granander, Ann-Christin, Verksamhetschef
019-6029525
Holmberg, Eva, (facklig) SACO
019-6020335
Langell, Sixten, Områdeschef
070-5177362
Persson, Mattias, Avdelningschef
073-9527328
Berglund, Christina, (facklig) Vision
072-2492755
Magnusson, Lars-Ingvar, Avdelningschef
019-6025514
Hermansson, Per, (facklig) Kommunal
019-6021485
Forsberg, Kristine, Bitr chef
0586-66487
Einefors, Marianne, Avdelningschef
0586-66483
Nordén Persson, Karin, (facklig) Vårdförbundet
020-353500

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Örebro läns landsting Örebro
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Månadslön
  • Tillsvidare Tillsvidare
  • Publicerat: 23 juni 2014

Besöksadress

S Grevrosengatan
None

Postadress

Box 1613
Örebro, 70116

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010