OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Scandic Foresta ligger på Lidingö i Stockholms inre skärgård, endast 15 minuter från centrala Stockholm.
Hotell Scandic Foresta har varit en viktig mötesplats sedan 1910 då Wilhelmina Skogh öppnade sin riddarborg på klippan. Vi har 103 rum, 13 konferenslokaler, lobbybar, shop, gym, festvåning, restaurang och stor terrass.
Scandic Foresta har tilldelats priset Traveller´s Choice 2013 av TripAdvisor i kategorin: Topp 25 hotell i Sverige
Att jobba på Scandic
På Scandic får du möjlighet att utvecklas genom inspirerande karriärvägar, både i Sverige och utomlands och vi ser gärna att du har vilja och potential att ta ytterligare steg inom vår organisation. Vi erbjuder en arbetsplats där hållbarhetsfrågor har ett stort fokus och vi hoppas att du vill bidra med ditt engagemang och din kompetens så vi kan bli ännu bättre. Scandic är en del i ett mångkulturellt samhälle och för att kunna möta upp är det viktigt för oss att vår personal speglar de gäster vi har. Därför är mångfald en viktig del i vår vardag och genom din ansökan kanske du kan vara med och göra detta möjligt.
Scandic Foresta ligger vacker på Lidingö med utsikt mot Saltsjön och nära till kollektivtrafiken. En lugn och skön idyll endast ett stenkast från stadens puls. Hotellet har 103 rum, stora konferenslokaler med många möjligheter till event och fester. Restaurangen på våning 6 har 150 platser med utsikt över vattnet. Denna lokal erbjuder också stor möjligheter för våra gäster. Frukost, Lunch, konferensmiddagar, fester och event. På Entréplan finns vår nyreonerade Bistro med stor uteserving. Totalt plats för ca 170 gäster om vädret tillåter. I Bistron serveras A la carté året runt. Foresta bjuder också på mycket historia då huset från en början var Wilhemina Skoogs privata bostad och byggdes 1910.
Dina arbetsuppgifter
Vi behöver nu förstärka vårt team med en Kock på ett vikariat som sträcker sig från slutet på Agusti till 1 januari 2017 till hotellets kök som rapporterar direkt till Köksmästaren. Du planerar och ansvarar för den dagliga driften och ser till så att verksamheten följer de lagar och säkerhetsföreskrifter som gäller för köket och hantering av mat och alkohol.
Personlig profil
Du är utbildad Kock med minst tre års yrkeserfarenhet.
Goda kunskaper i engelska.
Du vill vara med att ta Foresta framåt med ett kreativt sinne och bubblandes av idéer!
Du har ett genuint matintresse, ett estetiskt sinne och en naturlig känsla för detaljer. Som person är du stresstålig, serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med andra människor. Du har en utvecklad känsla för service, är flexibel och ser till så att verksamheten följer Scandics koncept. Utöver detta förväntar vi oss att du har ett gediget intresse för hållbarhetsfrågor, eftersom Scandics verksamhet genomsyras av en ambition om att bidra till ett hållbart samhälle.
Kontakt
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig chef, Mina Bechara på telefon 070 973 52 85 eller maila på mina.bechara@scandichotels.com eller jenny.gustafsson@scandichotels.com
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.
Välkommen med din ansökan via länken nedan!
Kontaktpersoner på detta företaget
Anna Brewitz
+46 8 517 324 00
Mina Bechara
+46 0851732430, +46 0709735285
Jenny Gustafsson
+46 72 180 20 48
Jenny Gustafsson
+46 72 180 20 48
Daniel Ullander
Johanna Sandström