OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Kärra-Rödbo är en av Göteborgs 21 stadsdelsnämnder med ansvar för förskola, skola och skolbarnomsorg, fritid och kultur, individ och familjeomsorg, handikappomsorg och äldreomsorg. Verksamheterna har ca 900 anställda. Kärra-Rödbo är en expanderande stadsdel med goda kommunala bussförbindelser. Befolkningen uppgår till ca 11.000, varav de flesta är bosatta i tätorten Kärra. Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att bidra till en bättre spegling av befolkningsstrukturen i Göteborg. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är på förskolan Kärra Äng där du ansvarar för matproduktionen och tillhörande arbetsuppgifter för fem avdelningar med cirka 95 barn och cirka 20 vuxna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad kock och har erfarenhet av planering, inköp och tillagning av livsmedel i storhushåll. Du ska också ha erfarenhet av budget för kök/storhushåll. En förutsättning är att du har intresse och nyfikenhet samt dokumenterad erfarenhet av ekologisk och nyttig matlagning enligt S.M.A.R.T. metoden. Du är samarbetsvillig, flexibel och lyhörd gentemot barn, föräldrar och övrig personal samt har erfarenhet av specialkoster. Vitigt är öppenhet för utveckling av förskolans miljömåltider samt kunskaper i egenkontroll.