Serveringspersonal på hamnkrog

Arbetsbeskrivning

Hej!


I sommar får restaurangen ute på ön Hanö nya krögare.


Vårt företag heter Fisky Business och drivs av oss själva (Hannes och Sofia)
Vi har arbetat inom restaurangbranschen i många år på olika restauranger men startade Fisky Business år 2014 och sedan dess har vi varit runt på större evenemang, caterings och festivaler i form av tält och food truck där vi har serverat klassiska fiskrätter åt hungriga besökare.


Ett sätt för att parera Covid-19 verkningar mot den eventbaserade försäljningen gjorde att vi tog beslutet att ta över driften av Hanö Hamnkrog.
Vi har tidigare drivit restauranger i både Malmö och Tromsö så steget in i detta projektet föll sig på något sätt naturligt.


Vi ser väldigt mycket fram emot detta och kommer att ge 100% för att förvalta potentialen som vi tror finns i detta projektet.
Vår ambition är att skapa en hamnkrog med fokus på fisk och hållbarhet.
Vi är spårbarhetscertifierade enligt MSC:s standard för fisk och skaldjur och vill skapa en ärlig och genuin restaurang där råvaran får stå i centrum på tallriken.
Klassiska rätter som sill med mos, fisksoppa, stekt spätta, fisk n chips, räkmackor mm.
Några kötträtter och vegetariska kommer även finnas för att komplettera menyn.


Vi vill ha en trevlig och rolig arbetsplats där vi gör vårt yttersta för att ge våra gäster en härlig och minnesvärd upplevelse.
Vi hoppas att kunna öppna helgerna i Maj för att kunna hålla öppet alla dagar mellan 1 Juni- 31 Augusti.


Vi hoppas på att hitta dig med passion och lite jävlar-anamma som vill bli en del i detta projekt.


Vi söker nu serveringspersonal.


Vi letar efter dig med energi, handlaget och ögonen för att sätta gästen i fokus.
Vi vill skapa en välkomnande restaurang där gästen blir sedd och välkomnad med ett leende.
Vi kommer att ha fulla rättigheter så erfarenhet av fatölsanläggning och servering är ett stort plus.


Restaurangen är planerad att hålla öppet 7 dagar i veckan kl 11-22, så vill jobba mycket finns det goda chanser till det.


Vi söker en person som kan funka som serveringsansvarig/hovmästare och tillsammans med oss skapa en välsmord servering där gästen blir sedd och omhändetagen.
Denna tjänsten ser vi gärna går från Juni-Aug (högsäsong)


Till denna tjänst är det viktigt med erfarenhet och det är du som tillsammans med oss utgör ledarskapet på golvet.


Vi söker 1-3 personer som kan jobba industrisemestern, (från midsommar-nån vecka in i Augusti)
Eftersom att det är långa dagar och öppet 7 dagar i veckan tror vi att en bra idé är att man jobbar 2 veckor för att sen ha ledigt 1-2 veckor beroende på hur mycket man vill eller orkar.


Restaurangen ligger ute på en ön och restaurangens stängningstider är efter sista färjan/båten till fastlandet gått har vi möjlighet att ordna boende.


Låter detta som någonting roligt så skickar du ett mejl där du berättar lite om dig själv och bifogar CV.
Är du dålig på att skriva CV så skriv bara ett kortfattat mail där du berättar om dig själv och lämna telefonnummer så ringer jag upp dig.


Med vänlliga hälsningar
Hannes, Sofia & Sacki.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Fisky Business AB SÖLVESBORG
  • 3 platser
  • 11 dagar - 3 månader
  • Deltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 3 april 2020
  • Ansök senast: 15 maj 2020

Postadress

Bönsäcksvägen 1
SÖLVESBORG, 29407

Liknande jobb


Servering / Bar

Servering / Bar

17 april 2024

17 april 2024

Servitör/Servitris

16 april 2024