Serveringspersonal till våra restauranger på Arlanda

Arbetsbeskrivning

Vi söker medarbetare som vill arbeta med oss på våra restauranger på Arlanda. Hos oss får du bl a arbeta med spännande koncept som vår nya restaurang och bar, Upstairs & Bar. På restaurangerna arbetar du tillsammans med ett engagerat team och tillsammans levererar vi förstklassig service och trevlig atmosfär. Arbetsuppgifterna är varierande och inkluderar bland annat a la carte servering, tillberedning av diverse dryck och kassahantering.
Profil:
Vi söker dig som sätter gästen i första rummet och har ett brinnande intresse för mat, dryck och service. För att trivas i rollen är det viktigt att du har god förmåga att samarbeta, att du trivs i att ta ett stort personligt ansvar, att du är resultatfokuserad och du ständigt strävar efter att utveckla dig själv och andra. Vi söker både heltid/deltid/semestervikarier samt för enstaka tillfällen.
Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta i bar eller på restaurang. Då vi verkar i en internationell miljö talar och skriver du bra svenska och har goda kunskaper i engelska.
Du får gärna ha fyllt 20 år då vi serverar alkohol och du kan komma stå som serveringsansvarig. (Enligt Alkohollag (2010:1622) 8 kap. Servering av alkoholdrycker och alkoholdrycksliknande preparat 18 § Personal)
Det är meriterande om du har erfarenhet av a la carte servering, arbete som bartender och om du har goda vinkunskaper.
Övrigt:
Vi är med i VISITA och har kollektivavtal med HRF och UNIONEN.
Våra öppettider följer flygets avgångar vilket innebär varierande arbetstider. Du börjar tidigast 0445 på morgonen och slutar som senast 23.00, det är viktigt att du kan ta dig till och från jobbet dessa tider.
I din ansökan ska du ange medborgarskap och du ska kunna uppvisa pass som styrker ditt medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd vilket krävs enligt utlänningsförordningen.
För att få arbeta på flygplatsen krävs en godkänd säkerhetsprövning och registerkontroll, vilket bl.a. innebär att du kan styrka din sysselsättning under de fem senaste åren. Detta ska styrkas i form av intyg eller betyg, säkerställ att du kan få fram detta och förbered dig så gott du kan inför en eventuell intervju.
Vill du bli en del av ett framgångsrikt koncept? Vänta inte med att skicka in din ansökan, intervjuer sker löpande.
Vid frågor kontakta, aurel.ndreu@ssp.se
Krav
Över 20 år (Enligt Alkohollag (2010:1622) 8 kap. Servering av alkoholdrycker och alkoholdrycksliknande preparat 18 § Personal)
Svenska/engelska

Meriterande
Bar/servis erfarenhet
Vinkunskap



Om arbetsgivaren - SSP (Scandinavian Service Partner)
SSP driver sedan 60 år tillbaka restauranger och butiker på platser där människor är i rörelse såsom flygplatser, tågstationer och arenor. Vi driver både franchise- såväl som egna koncept såsom WHSmith, Upper Crust, Starbucks, Café Ritazza, Burger King, M&S Simply Food och O´Learys. SSP har verksamhet i 35 länder och vi har mer än 550 brands i vår portfölj. Du kan hitta mer information på: http://www.foodtravelexperts.com/international/

Sammanfattning

Postadress

Fyristorg 6
STOCKHOLM-ARLANDA, 19045

Liknande jobb


Cafebiträde

Cafebiträde

29 april 2024

29 april 2024

Bistropersonal till First Camp

Bistropersonal till First Camp

29 april 2024

Restaurangbiträde

Restaurangbiträde

29 april 2024