Servicepersonal/Enhetsledare

Arbetsbeskrivning

Södersjukhusets nya sektion Måltidsservice


Sjukvård

Södersjukhuset är ett akutsjukhus mitt i Stockholm som är hela livets sjukhus, där vi med hög kompetens och bra samarbete strävar efter att vara Sveriges ledande akutsjukhus. På Södersjukhuset bedrivs även en omfattande klinisk forskning och utbildning. För oss är det viktigt att kombinera det stora sjukhusets möjligheter med den nära, personliga patientkontakten och se till att leva upp till våra ledord: ”för patienten - med patienten”.
Läs gärna mer om Södersjukhuset på vår hemsida: www.sodersjukhuset.se

Inom ett år ska produktionen av framtidens patientmåltider vara igång i Södersjukhusets nya tillagningskök och nu pågår det förberedande arbetet för fullt. Vill du följa med på vår spännande resa och vara en del av Södersjukhusets nya måltidskoncept?

Sjukhusets mål är att maten och måltiderna ska vara en del av vården och en av dagens höjdpunkter för våra patienter. Detta når vi genom en ökad valfrihet, tillgänglighet och hög kvalitet på råvaror och färdig produkt. Södersjukhuset arbetar ständigt med att minska klimatpåverkan och för Södersjukhuset innebär det att arbeta med hållbara måltider i alla led.

Södersjukhuset söker nu efter en servicepersonal med utökat ansvar som enhetsledare till den nya sektionen Måltidsservice/Tillagningsköket. Den som vi söker ska ha ett intresse för service och mat.



Arbetsuppgifter:
Som servicepersonal med ett utökat ansvar som enhetsledare kommer du att vara delaktig i hela processen avseende patientmåltider från början till slut. Du kommer att ha nära kontakt med våra vårdavdelningar vilket innebär att du är Måltidsservice ansikte utåt.

I tjänsten ingår det att handleda övrig servicepersonal i det dagliga arbetet i samråd med ansvarig chef. Du kommer också att vara delaktig i utformande och upprätthållande av logistiklösningar samt att hålla beställnings- och lagersystemen uppdaterade. Övriga arbetsuppgifter är uppackning av livsmedel, distribution av beställda varor till våra vårdavdelningar, lägga varubeställningar, utföra egenkontroller samt andra förekommande arbetsuppgifter som tillhör arbetet inom storkök och lager.

I teamet på ca 4–5 personer som du kommer att ingå i och leda, kommer ni gemensamt arbeta för att följa uppsatta rutiner och mål och tillsammans skapa en stimulerade och utvecklade arbetsplats.

Den nybildade organisationen kommer att ta fram egna mål kopplade till sjukhusets värdegrund ”för patienten - med patienten”.


Kvalifikationer:
Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning, två års arbetslivserfarenhet inom ett liknade eller närliggande område är ett krav. Kunskaper inom officepaketet samt goda kunskaper i svenska både i tal och skrift är ett krav.
Meriterande är vana från restaurang och storhushåll eller lagerhantering. Vana från att ha arbetat med beställning/lagerhanteringssystem är också meriterande samt om man innehar truckkort.



Personliga egenskaper:
Vi ser att du är en flexibel person som tycker att det är utvecklade att få göra många olika saker. Du har en väl utvecklad servicekänsla och en god kommunikationsförmåga. Du har lätt för att leda och samarbeta med andra och är beredd att genomföra förändringar. Du ska vara positiv, engagerad, lyhörd och lösningsorienterad.

Övrig information:
Om du känner att du passar in på denna beskrivning så får du roligt arbete på en arbetsplats som alltid har patientens bästa framför ögonen.
Vi har valt rekryteringskanal i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonsförsäljare.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: SÖDERSJUKHUSET AB
  • 1 plats
  • Tillsvidare
  • Heltid
  • Individuell lönesättning
  • Heltid Tillsvidareanställning
  • Publicerat: 10 april 2017

Liknande jobb


Personal till Tåssjö Lägerskola

Personal till Tåssjö Lägerskola

26 mars 2024