Servitör/Servitris

Arbetsbeskrivning

Radisson BLU Scandinavia Hotel är ett av Göteborgs mest välrenommerade förstaklasshotell, beläget i hjärtat av staden nära kultur- och affärscentrum. Hotellet har 349 rum (varav 34 sviter), en omfattande konferens- och bankettverksamhet samt restaurang och cocktailbar.


HUVUDSAKLIGA ARBETSUPPGIFTER
Till vår restaurangverksamhet behöver vi under hösten förstärka vår personalstyrka med några personer som vill arbeta extra vid behov.
Arbetsuppgiften är varierande och innebär allt från servering av lunch och middagar till barservering .


KVALIFIKATIONER
Den som söker ska ha rätt attityd, vilket innebär mycket god samarbetsförmåga och positiv attityd gentemot gäster och medarbetare. 100% "yes i can" attityd.
Vi vill att du är över 20 år och har minst 2-års dokumenterad yrkesvana och gärna utbildning från restaurangskola.
Goda kunskaper i både svenska och engelska.
Viktigt är också att du är beredd att arbeta även på andra avdelningar inom hotellet, såsom frukost servering, konferens fika etc vid behov.

VI ERBJUDER
Ett utmanande arbete på ett internationellt hotell i ständig utveckling
Tjänsterna som sökes är extra vid behov, främst inför hösten och julbordstider.

Kontaktpersoner på detta företaget

Executive Chef Tobias Binder

Marina Skaby
031-7585018
Front Office Manager Charlotta Hysing
031-7585000
Marina Skaby

Director of Sales and Marketing Pia Schröder
031-7585000
Executive Chef Tobias Binder
031-758 50 54
Food & Beverege Manager Maria Gustavsson

Chief Engineer Kjell Gustafsson
031-7585000
Executive Housekeeper Nadja Virta
031-7585000

Sammanfattning

Besöksadress

Södra Hamngatan 59
None

Postadress

Södra Hamngatan 59
Göteborg, 41106

Liknande jobb


Servering / Bar

Servering / Bar

17 april 2024

17 april 2024

Servitör/Servitris

16 april 2024