OBS! Ansökningsperioden för denna annonsen har
passerat.
Arbetsbeskrivning
Radisson Blu Arlandia Hotel är ett internationellt förstaklasshotell med 339 rum som är beläget på Stockholm-Arlanda flygplats. I vår restaurang The GATE serverar vi affärsluncher, konferensluncher, festvåning och middagar, frukost och à la carte. Hotellet ingår i kedjan Radisson Blu Hotels & Resorts som är en av världens snabbast växande hotellkedjor. Om du är du intresserad av att arbeta på ett spännande hotell i en internationell miljö med goda utvecklingsmöjligheter så kan den här tjänsten vara något för dig!
Vi söker nu en engagerad medarbetare med hög servicekänsla till tjänsten Servitris/Servitör till vår bar/restaurang och festvåning. Vi tror att du är en glad, trevlig och kunnig yrkespersonlighet med eget driv med sinne för detaljer för att passa in i vårt glada gäng. Detta är en anställning extra vid behov.
Ansvarsområden:
• Servering av mat och dryck samt övriga förekommande arbetsuppgifter inom avdelningen
• Du som söker är ska vara service minded och mån om att alltid ge våra gäster den allra bästa service-upplevelsen
• Möta avdelningens och hotellets högt uppsatta mål och policies samt följa Radisson Blu Hotels & Resorts gemensamma riktlinjer och servicekoncept.
KRAV FÖR TJÄNSTEN
• Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande tjänst samt yrkeskunnig inom området mat, dryck och servering
• Du har ett säljande sätt och lätt för att lära
• Har erfarenhet av kassasystemet Micros eller likvärdigt kassasystem
• Du har en naturlig känsla för gästservice, kvalitet och problemlösning
• Vi ser att du är gästfokuserad med en positiv Yes I Can! attityd
• Möjlighet att tjänstgöra lunch-, kväll- och helgpass
• Behärska svenska och engelska i såväl tal såväl som skrift. Ytterligare språk är meriterande.
VI ERBJUDER
• Anställning för enstaka dagar med tillträde omgående.
• För rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter i en internationell hotellkedja
Varmt välkommen med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten kontakta F&D Manager Henric Zethelius via e-mail: henric.zethelius@radissonblu.com
Ansök senast 20 december 2016. Urval och intervjuer sker löpande.
Observera att ansökningar endast tas emot via länken i annonsen.
Kontaktpersoner på detta företaget
Jenny Storm
070 261 19 55
Executive Chef Mårten Östman
Sandra Belsa
0850684007
Breakfast Supervisor Sandra Katiska
0707577430
F&D Manager Henric Zethelius
070-5937706
Front Office Manager Steffen Sander
+46702611955
Front Office Manager Steffen Sander
HR- Manager Jennie Berneron
0702-990004
F&D Supervisor Lars Ohman
0702770043
HR- Manager Jennie Berneron