Skiftledare och Kock till vår produktion

Arbetsbeskrivning

F-köket ligger längst ut i den nyaste delen av Arlanda, Pir F. Här bedrivs massiv av produktion av smörgåsar och annat kallskuret, som sedan levereras ut till våra olika caféer, restauranger och barer runtom i huset. Vi har även en egen restaurang i anslutning till köket, där konceptet är styrt till Leif Mannerström. För att möta våra gästers behov och samtidigt kunna stå för en hög kvalitet bedrivs smörgåsproduktion även nattetid.

Skiftledare Dag/Kväll:
Vi är inne i en förändringsfas då en av de två skiftledarna går på föräldraledighet i mitten av sommaren, samtidigt som nya enheter öppnar och utbudet blir större. Utbyggnation av köket är även tänkt under den närmaste tiden. Då även en av kockraderna är obemannade efter en tidigare nedgång, är det tänkt att Skiftledaren bemannar och under tiden fram till vikariatets början på så sätt får en lång och värdefull introduktion. Du kommer att ha en viktig roll att tillsammans med nuvarande Skiftledare driva vårt kvalitetsarbete framåt.

Arbetsuppgifter:
Du leder och fördelar arbetet för dina medarbetare. Arbetet är utpräglat driftsorienterat. Som Skiftledare är du tillsammans med Köksmästaren ansvarig för att den mat vi serverar håller våra höga kvalitetskrav! Det är ett självständigt och varierande arbete med stort personligt ansvar. Till din hjälp har du ett antal system och en rutinerad personalstyrka.

Din personlighet
Du måste ha stor passion för matlagning, service och kvalité! Självklart har du en helhetssyn på restaurangverksamhet, är gästorienterad och ser alltid till gästens bästa. Vi värderar att du är nytänkande, flexibel, initiativrik, entusiastisk och kreativ och självklart kan laga riktigt god mat! Du är också självgående, driftig, ödmjuk, lyhörd och har ett stort intresse av att hela tiden vidareutveckla och förbättra verksamheten.

För befattningen krävs:
relevant yrkesutbildning
att du behärskar Word och Excel
viss kunskap i restaurangekonomi
erfarenhet av arbete som Skiftledare, Kallskänka, Kock eller liknande tjänst är meriterande
behärskar svenska i tal och skrift, alt. engelska
Känner du att det här stämmer in på dig är välkommen att skicka in en ansökan. Skriv och berätta om dig själv, din bakgrund och om varför du är intresserad av jobbet. Observera att intervjuer sker löpande och att tillsättning av tjänsten kan ske innan ansökningstiden gått ut.

SSP arbetar med internrekrytering och för rätt person är utvecklingsmöjligheterna stora. Du har möjlighet att söka dig till utbildningar bland annat inom försäljning, barkunskap och personlig utveckling. Vi erbjuder ett årligt friskvårdsbidrag och ett personalförmånskort.

SSP är medlem i VISITA och har kollektivavtal med HRF (Hotell och Restaurang Facket).

Kontaktpersoner på detta företaget

Håkan Carlsson
073-688 16 79
Håkan Carlson
073-688 16 79
Helena Ahldén
073-688 15 69
Retail Sales Manager Per Sandwall
073-688 15 04
Facket Unionen

Johan Gustafsson
073-688 16 34
Per Lindblom

Iveta Dugas

Patrik Lindholm

Assi Pasic

Sammanfattning

Besöksadress

Stockholm Central
Stockholm

Postadress

Box 67 / Personalavdelningen
Stockholm-Arlanda, 19045

Liknande jobb


Kock/kokerska

20 augusti 2010

Kock till lunch och catering

23 augusti 2010

Kock/kokerska

24 augusti 2010

Kock/Kokerska

20 augusti 2010