Skolrestaurangchef till Kost & Restaurang

Arbetsbeskrivning

Leanlink är kommunens utförare av stöd, omsorg, IT och kommunikation, kost och restaurang samt kommunintern service. Verksamheten som bedrivs är eller kan vara konkurrensutsatt. Leanlink har ca 2000 tillsvidareanställda medarbetare och ett stort antal vikarier. Våra kärnvärden bygger på lojalitet, empati, ansvar och närhet vilka tillsammans utgör grunden för vår verksamhet.



Om arbetsplatsen
Våra tillagningskök tillagar 1500-2500 portioner per dag varav 1200 -500 portioner serveras i den egna skolrestaurangen.

Resterande portioner skickas till närliggande skolor och förskolor.

Kost & Restaurang skolrestauranger serverar tre olika rätter varje dag, varav ett vegetariskt alternativ. Cirka 75% av det som tillagas i skolrestaurangen lagas från grunden. Mellan 25-30 % av livsmedeln är ekologiska, fisken är MSC-märkt och kött och köttprodukter följer Miljöstyrningsrådets baskrav, vilket motsvarar den svenska djurlagstiftningen.

Kost & Restaurang affärsidé är att erbjuda våra kunder en prisvärd måltid som är vällagad med hög kvalitet och serverad i en trivsam miljö.

Våra kärnvärden bygger på: service – kompetens – matglädje – affärsmässighet.

Vi hoppas och vill att Du delar den kundfokuserade kulturen som vi står för. Vi erbjuder ett socialt och utvecklande arbete med mycket omväxling.

Arbetsbeskrivning
- ansvara för hög kvalitet på maten som lagas med omsorg
- ansvara för enhetens ekonomiska resultat
- ansvara för att egenkontrollprogrammet efterföljs, enligt HACCP
- ansvara för alla beställningar till köket
- vara med och utveckla menyer
- vara med i matlagningen samt leda den dagliga operativa verksamheten

du har övergripande ansvar för personal i verksamheten
tillsammans med restaurangområdeschefen utveckla och förnya verksamheten.

Kvalifikationer
- har relevant utbildning och kunskap
- flerårig erfarenhet som ledare i form av restaurangchef/kökschef
- har flera års erfarenhet som kock
- har utpräglat sinne för service
- är strukturerad och stresstålig
- har god förståelse för köksekonomi
- har lätt för att kommunicera och samarbeta
- behärskar svenska i tal och skrift
- är flexibel och orädd att rycka in där det behövs
- har pondus men är prestigelös
- har erfarenhet av egenkontroll samt datavana
- överträffar förväntningar och levererar en hög servicenivå
- meriterande om du tidigare arbetat med LEAN eller annat arbete med ständiga förbättringar

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang!

För mer information om hur det är att arbeta hos oss hittar du här: http://www.linkoping.se/Jobba-hos-oss

Kontaktpersoner på detta företaget

Gunilla Hult, verksamhetschef
013-263802
Ann Habbe, Kommunal
013-206956
Ingrid Gidlund, Verksamhetschef
013-263447, [email protected]
Lisa Tällberg, Facklig repr FSA
013-208405, [email protected]
Albert De Haan, Facklig repr LSR
010-1037048, [email protected]o.se
Britt-Marie Sandström - Vision
013 20 78 51
Katarina Hellrin Verksamhetschef
013-263110
Elias Vardi Teamledare
013-206562
Joakim Söderlund SSR
013-207754
Christer Holmström Vision
013-206744

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Linköpings kommun, Leanlink
  • 1 platser
  • Tillsvidare
  • Deltid
  • Enligt avtal
  • 87,50%-100%. Tillträde: Snarast tillsvidareanställning

Besöksadress

Stadshuset
None

Postadress

Stadshuset
Linköping, 58181

Liknande jobb


1 juni 2020

Köksansvarig Hultsbergsskolan

Köksansvarig Hultsbergsskolan

30 april 2020

Föreståndare till Ekdalagårdens kök i Mölnlycke

20 april 2010