Söker kökschef för nystartad restaurang i Bredden

Arbetsbeskrivning

Vi söker en ansvarig kock som gillar att utveckla -både mat och processer. Du är självgående och har ett bra stöd av kökschefen Gustaf på vår andra verksamhet. Du är med och påverka till 100%. Att du kan laga mat, hantera HACCP och har förståelse för ekonomi ser vi som självklart. Är du en bra coach och gillar att utveckla processer/flöden och har ambitioner så har du bra kvalifikationer för tjänsten.
Delibruket J12 har varit i gång i 2 månader och är en restauranger i första hand för lunch och catering men vi ser i förlängningen att vi även kommer ha öppet kvällstid. Här anstränger vi oss varje dag för att erbjuda våra gäster mat som uppskattas. Vi har en skara trogna stamgäster, levererar en del catering och ser också en stor utvecklingspotential då området växer stadigt. Det är ofta ett högt tempo och ibland stressigt men vi gillar att ge service och laga god mat och vi älskar den positiva feedback vi ofta får från gäster. Vi jobbar med bra råvaror och har ett fräscht kök vilket vi ser som nycklar till skön arbetsmiljö.
Är du intresserad av att utveckla, vara i en skön arbetsmiljö och jobba med det du gillar så erbjuder vi en tjänst där du kommer trivas.
Tjänsten tillsätts snarast och lön efter överenskommelse.

Sammanfattning

  • Arbetsplats: Delibruket J12 UPPLANDS VÄSBY
  • 1 plats
  • Tills vidare
  • Heltid
  • Fast månads- vecko- eller timlön
  • Publicerat: 22 oktober 2021
  • Ansök senast: 21 november 2021

Postadress

Johanneslundsvägen 12
UPPLANDS VÄSBY, 19461

Liknande jobb


19 april 2024

Kökschef

19 april 2024

Arbetsledare

4 april 2024