Sommarvikariat kostekonom till Kök och restaurang, Karlskrona

Sommarvikariat kostekonom till Kök och restaurang, Karlskrona

Arbetsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet.

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalitet är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt.

Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Vi har nu börjat det stora arbetet med att forma framtidens hälso- och sjukvård i Blekinge. Under en tio-årsperiod kommer vi att bygga nya lokaler och utveckla arbetssätt och teknik för att kunna möta framtidens behov av vård och omsorg. Det är en spännande utvecklingsresa som du också kommer att få vara en del av.

Regionservice uppdrag är att utveckla och leverera stöd och servicetjänster till alla verksamheter i Region Blekinge. Vår verksamhet är organiserad i basenenheter med ansvar för fastigheter, IT, upphandling, måltid, städ och logistik. I förvaltningen finns också administrativt stöd inom ekonomi, personal och lön.

Enheten för logistik och måltidsservice består av avdelningar inom kök och restaurang, café och butik, transport, vaktmästeri, personalkläder samt en resursenhet som även innefattar vårdnära servicetjänster.

Kök och restaurang i Karlskrona har som huvudsakligt uppdrag att laga mat till patienter inom Region Blekinge. Dessutom lagas mat till personalrestaurangen på sjukhuset som under normalt läge även är öppen för allmänheten. I vår verksamhet jobbar vi för hållbara måltider på flera sätt, till exempel är vi KRAV-certifierade på nivå två.

Karlskronas kök är ett centralkök där ca 28 medarbetare arbetar. Här tillagas 600 - 800 portioner dagligen. Vår arbetsplats präglas starkt av samarbete och ett hälsofrämjande arbetssätt och vi söker nu sommarvikarie till vår avdelning.




ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar med att göra beställningar av livsmedel och utrustning samt att följa upp arbetet. Ditt datastöd är kostdatasystemet Matilda.

Du är delansvarig för egenkontroll/ HACCP samt medverkar i den dagliga personalplaneringen


KVALIFIKATIONER
För att vara aktuell för tjänsten ska du ha examen som kostekonom, kostvetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Erfarenhet från sjukhuskök och arbete med dietkoster är meriterande.

Du ska ha ett starkt engagemang och intresse för att tillsammans med övrig kökspersonal arbeta för att ge bästa service till våra matgäster.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och egenskaper som noggrannhet, samarbetsförmåga och prestigelöshet. Det är också viktigt att du som söker ser möjligheter i förändring och har förmåga att ställa om efter nya förutsättningar.

Du behöver ha god datorvana inom MS Office. Erfarenhet av kostdatasystemet Matilda är meriterande.

Rekrytering sker löpande.



ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan! Tack för att du ansöker via länken i annonsen.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sammanfattning

Liknande jobb


16 mars 2024

Måltidsutvecklare

Måltidsutvecklare

19 oktober 2023

Måltidsplanerare till Måltidsservice

Måltidsplanerare till Måltidsservice

18 september 2023